- 5,867
- 5,185
- 113
Bol şanslarYav asiri sinirlendim betparibu limitlemiş söve söve kupon yapcam derken böyle bişey çıktı ortaya takipci dosta sigara alırız 43 lira limitmi olur ag
Ekli dosyayı görüntüle 510928
Betriyal alobetten beni limitleri 1 kurus yatirmiyom daha iyilik akımı ekler çekerim devamli 😆😆😆Yav asiri sinirlendim betparibu limitlemiş söve söve kupon yapcam derken böyle bişey çıktı ortaya takipci dosta sigara alırız 43 lira limitmi olur ag
bosa para yatırdk bide oyle dusun 43 43 kupon mu yapcaz aq gelde sövmeBetriyal alobetten beni limitleri 1 kurus yatirmiyom daha iyilik akımı ekler çekerim devamli 😆😆😆
Aynen oyle o yüzden hep param yatti böyle namussuz siteler yuzundenbosa para yatırdk bide oyle dusun 43 43 kupon mu yapcaz aq gelde sövme
Bol şans 🤞Yav asiri sinirlendim betparibu limitlemiş söve söve kupon yapcam derken böyle bişey çıktı ortaya takipci dosta sigara alırız 43 lira limitmi olur ag
o site banada aynını yaptı kral 5k-10k 20k kupon yapıyordum bi bakt8m limit koymuş sildim dahada yatrmadımYav asiri sinirlendim betparibu limitlemiş söve söve kupon yapcam derken böyle bişey çıktı ortaya takipci dosta sigara alırız 43 lira limitmi olur ag
Geçmiş olsun reis1 gol 1 kornerden kayıp @Daimon