- 49
- 14
- 8
Başkan 40 kat çevrim varken mevcut bakiyemle şuan çevrim yaklaşık 3 katına düştü yüksek betten farm burada riskli birazKanka ben sweetde yüksekten farmladım oyuna falan aldı öyle yükseldi çekebildim
Başkan 40 kat çevrim varken mevcut bakiyemle şuan çevrim yaklaşık 3 katına düştü yüksek betten farm burada riskli birazKanka ben sweetde yüksekten farmladım oyuna falan aldı öyle yükseldi çekebildim
Kod neydi reis yaEvet üye ol desteğe ver kodu
Kardeşim kesene bereket yüzde 10 attigin geldi eyvallahBen nasıl kazandığımı söyledim bro çektim hesaba geldi bile para
Dostum konu içindekini kopyala desteğe bağlan verKod neydi reis ya
Reis kodu bulamıyorum kiDostum konu içindekini kopyala desteğe bağlan ver
temelmakro200Reis kodu bulamıyorum ki
temelmakro200Reis kodu bulamıyorum ki
Tamam reis ilettim kodu ne zaman eklerler ki acaba frespin itemelmakro200
Bana anlık eklemislerdi eklicez dedilerse mesaj kısmına bak arada profildeki ordan belli oluyor zatenTamam reis ilettim kodu ne zaman eklerler ki acaba frespin i
Eyvallah başkan senin adına sevindim güle güle harcaBen nasıl kazandığımı söyledim bro çektim hesaba geldi bile para
Kaç dakika da geldi para reisBen nasıl kazandığımı söyledim bro çektim hesaba geldi bile para
10 falanKaç dakika da geldi para reis
1k çekim verebilirsin amaAz ödedi spin diye yüksekten basım gitsin dedim kasa 6k oldu spin alımı serbest farklı spor oyunları oynayabilir öyle dedi canlı
Çevrim tamamsa çek kanka hemenAz ödedi spin diye yüksekten basım gitsin dedim kasa 6k oldu spin alımı serbest farklı spor oyunları oynayabilir öyle dedi canlı
Reis n6e kadar çekebiliyoruz en fazlatemelmakro200