Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maksat Muhabbet

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Arkadaşlar bu forum güzel bir forum bence forumdada iyi insan kötü insan vardır sorum şu birbirimizi hiç görmediğimiz tanımadığımız halde en sempatik kanımızın isindigi 3isim soylermisiniz hislerim yalan söylemez en babacan sabribey en akıllı vecna en komiği antepli

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Arkadaşlar bu forum güzel bir forum bence forumdada iyi insan kötü insan vardır sorum şu birbirimizi hiç görmediğimiz tanımadığımız halde en sempatik kanımızın isindigi 3isim soylermisiniz hislerim yalan söylemez en babacan sabribey en akıllı vecna en komiği antepli
Arayan bulur reis iyi forumlar

Mayko78

İnsanoğlu nankörun ta kendisidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,606
12,926
113

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,330
5,991
113
gunlerden bir gun 30 tlnin kiymetli oldugu zamanlar chamis die bi arkadas vardi forumda. gece moderator ekibi uyurken umutunda fiseklemesiyle cocuk cinnet gecirmisti. Herkese kullanici adlarini belirtip kufurler ettigi bir video hazirlayip o videoyu youtuba yükleyip link atiyordu. tamamiyle kişiye ozel, bi nevi ozel hissetiriyor aslinda,hele o ekrana bakip kullanici adini duzgun okumaya calismasi (küfür isabeti) icin muazzamdi. Bir tek bana kufur etmemisti ama ben kendimi ozel hissedemedim :)
ama bende iz birakan guzel insanlar tanidim. Keske sartlar boyle olmayasaydi da baska bir alemde tanissaydik ozaman hersey bambaşka olurdu.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,777
2,897
113
gunlerden bir gun 30 tlnin kiymetli oldugu zamanlar chamis die bi arkadas vardi forumda. gece moderator ekibi uyurken umutunda fiseklemesiyle cocuk cinnet gecirmisti. Herkese kullanici adlarini belirtip kufurler ettigi bir video hazirlayip o videoyu youtuba yükleyip link atiyordu. tamamiyle kişiye ozel, bi nevi ozel hissetiriyor aslinda,hele o ekrana bakip kullanici adini duzgun okumaya calismasi (küfür isabeti) icin muazzamdi. Bir tek bana kufur etmemisti ama ben kendimi ozel hissedemedim :)
ama bende iz birakan guzel insanlar tanidim. Keske sartlar boyle olmayasaydi da baska bir alemde tanissaydik ozaman hersey bambaşka olurdu.
aynen o lale neydi öyle mamiiiiiii ne gülmüştük yaw el hareketi felan çekiyodu seyyar malişitaaa 👊🏼🤩

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,376
10,224
113

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,295
595
113
@Beşiktaş gerçek bir abidir
@ferdikadıoğlu çok hızlı ısındığım bir adamdır kendisi bu 2’adam çok değerli benim için bir mevzuları aşayım bu abilerime kıyak geçeceğim buradanda sevgiler

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
594
93
Foruma geçen ay üye oldum onaylar pazar günü açılıyor yazıyordu, unutmuşum tabi bugün aklıma geldi girdim ama beğendim forumu bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,854
6,835
113
adım varmı diye bakmaya geldim gidiyorum iyi akşamlar