Türk lirası istemiyorum yeter dolarımı verHelal len ❤❤❤❤🤣🤣🤣🤣
Türk lirası istemiyorum yeter dolarımı verHelal len ❤❤❤❤🤣🤣🤣🤣
bitirmissin dostum baba meslegi herhalde@Baikal1 dk 36 dedik neyim ben böyle
Burda ne isin var la konumu karisti@Baikal1 dk 36 dedik neyim ben böyle
Hangi lig bu dost arayalım dayiogullarini mudahele ettirelim maça@Baikal1 dk 36 dedik neyim ben böyle
Bi 50 at bakalım payfixden geliyor mu gelmiyor mu gelirse ceza yememişsin gelmezse hesap bloke olmusEvet arkadaşlar sonuç nedir tam olarak Ceza yiyip yemediğimi nasıl anlayacam ben son olarak buna cevap verirseniz?
Sonuç lavuklar dolandırıcı inanmaEvet arkadaşlar sonuç nedir tam olarak Ceza yiyip yemediğimi nasıl anlayacam ben son olarak buna cevap verirseniz?
eyvallah dostlar valla giden parada değilim gitsin önemli değilde ceza yiyip yemediğimi öğrenmek istedim o yüzden sağolun varolungerçekten cezaysa ben ödiycem söz
Adam doğru söylemiş. Ama çözümü var sen bana 500 at borcunu sildiririm 🙂🙏🤣peki ceza kesilip kesilmediğini nasıl anlıcam? 23ünde 1000TL daha ödemen gerekiyor dedi çünkü.
Seni arayan avukatın adı Serdar TEZCAN mı birader ?Evet arkadaşlar sonuç nedir tam olarak Ceza yiyip yemediğimi nasıl anlayacam ben son olarak buna cevap verirseniz?
YemişsinEvet arkadaşlar sonuç nedir tam olarak Ceza yiyip yemediğimi nasıl anlayacam ben son olarak buna cevap verirseniz?
Ne yemişYemişsin
ttenNe yemiş
Parasında değilsen bi 1 k da bize toka et dosteyvallah dostlar valla giden parada değilim gitsin önemli değilde ceza yiyip yemediğimi öğrenmek istedim o yüzden sağolun varolun
Cahilim dost affet tam yaz anlamadım
kardeşim cezan felan yok sen dolandırıldın daha 23ünde 1000 tl diyorsun. %100 net bir şekilde dolandırıldın. benide 3 kere aradılar tamam avukata ver hadi diyip kapattımpeki ceza kesilip kesilmediğini nasıl anlıcam? 23ünde 1000TL daha ödemen gerekiyor dedi çünkü.
Payfixini bırak dostParasında değilsen bi 1 k da bize toka et dost
Gral awPayfixini bırak dost
Adam sizle tarak gecmek icin konu acmis sizde hemen aciklama yapiyosunuzcebe havale olarak gönderdim