- 2,241
- 2,414
- 113
Helal dost güzel senaryo yazdın gene puanım 10 sanadostumuzun numarasını alda para lazım olursa malı suclar sınemasıyla yolumuza bakalım dost
Helal dost güzel senaryo yazdın gene puanım 10 sanadostumuzun numarasını alda para lazım olursa malı suclar sınemasıyla yolumuza bakalım dost
kadifekale ahlak masasından eko komserim durum bu yaniHelal dost güzel senaryo yazdın gene puanım 10 sana
Asayiş Berkkemalse sıkıntı yok erhancigimkadifekale ahlak masasından eko komserim durum bu yani
Öteki binide öde yada istersen iban vereyim sen bana 500 ver ben hellederim senin dosyaniArkadaşlar Acil buraya bakın.
Perşembe günü enterasan 1 olay yaşadım. Postaneden aradılar önce işte size resmi bi evrak var yönlendireyim mi üzerinde avukat numarası var vs dendi avukatı aradım. Dosyanın çıkmaması için 1000tl ödemem gerekiyormuş 5900TL ceza yemişim vs tarzı. Neyse ödedim ben 1000TL'yi gerisini taksit taksit ödeyebilirsiniz dedi avukat. Vergi borcu olarak görebilirsiniz falan dedi. Ama E-devletten sorgulattığımda borcum gözükmüyor. 23üne kadar 1000TL daha ödemem gerekiyomuş ama. Nedir bu iş dolandırıldım mı yoksa cidden böyle bir şey var mı bilgisi olan var mı?
Sen bu gidişle kendi donundan olacaksın. Bu mankafayla 😂😂😂Evet 1000tl önemli değil diyorum çünkü daha fazlasını çektim belki de 1000 tl bana koymayacak şekilde zenginim ? Burada şans parası altında dilencilik yapanlara neden para göndereyim birader paramı nereye harcayacağımı sana mı sorucam ? İhtiyacın varsa iban gönder de atayım don alırsın kendine.
Senin göz kürene işeyeyim yettiniz beGünlük 18 TL veriyor kayıt için ,50 TL veriyor hepsi çekilebilir
🔴🔥ITC YENİ SİTE 300TL BONNUS🔥🔴
🔴🔥UZUN ÖMÜRLÜ YENİ SİTE🔥🔴
🔥KAYIT OLUNCA 50 TL BONNUS🔥
🔥ARKADAŞLARINI DAVET ET 300TL BONNU🔥
🔥270 TL ANG POW ALMAK İÇİN KAYDOL🔥
🔥MİNİMUM PARA ÇEKME 300TL🔥
🔥MİNİMUM YATIRIM 200TL🔥
link : https://itcadv.com/Index/AY6H3U
Ne zorunuza gitti be 1000tl para değil benim için dedim diye 😅 Allah 1000tl'ye muhtaç etmesin sizin gibi. Burada dolandırıldığımo gülerek anlatıyorum benim bu kadar zoruma gitmedi amk 😅Sen bu gidişle kendi donundan olacaksın. Bu mankafayla 😂😂😂
Dostum olan olmuş ama burada geçmiş olsun diyip geçen arkadaşlara her seferinde söylediğim gibi teşekkür ediyorum. Ama işte hakaret edenlere işte bir şey diyemiyorum herkes kendi kalitesini ortaya koyuyor. Sağlık olsun giden 1000tl yerine koyulur anlamında söylüyorum ama işte 1000tl kazanamayan adamlar bana burada sallıyor. Daha geçen gün wipbetten 2200 çektim giden 1000tl olsun diye ondan diyorum ama işte hakaretler havada uçuşuyor ne yazık ki bana güzel bir ders oldu bu yaşıma kadar trafik cezası bile yemedim nereden bilebilirdim ki ben prosedürü bilmem neyi? Tekrar söylüyorum hakaret edecekler sipere geçebilir, giden 1000tl olsun ya yerine koyulur sıkıntı yokNe kadar zengin de olsan gönderme dost. Bak burda forumdaş dostların var. İllaki gönderecsen şu fakir kardeşini gör
Çok şükür keriz değil akıllı bir kumarbazimKardeşim hakaret içerikli konuşmazsan sevinirim. Bugüne kadar cepbankın neden kullanıldığını bilmiyorum çünkü senin gibi kumarbaz değilim. Burada da yıllardır üyeyim daha 2. Konum o yüzden sırf yorum yapmak için boş yorum yapma.
😂😂😂😂Kardeşim hakaret içerikli konuşmazsan sevinirim. Bugüne kadar cepbankın neden kullanıldığını bilmiyorum çünkü senin gibi kumarbaz değilim. Burada da yıllardır üyeyim daha 2. Konum o yüzden sırf yorum yapmak için boş yorum yapma.
Sağol kardeşim farkettim ama geç olduGrçmiş olsun kardeş dolandırılmışsınn
Hala para muhabbeti yapıyorsun ya ne boş bi adammışsın sen 🤣🤣Bana 500 TL atsan sevinirim dostum. Nasıl olsa 500 TL yi yerine koyarsın olur mu
Senin gibi mi 😂😂Hala para muhabbeti yapıyorsun ya ne boş bi adammışsın sen 🤣🤣