- 31,888
- 13,783
- 113
Anaparanın katını cevirdiysen cek baskaYok dost 1800 sildiler ana parayı geri yüklediler hesaba bir miktar yükselttim bakalım
Sitede dene sansını Gene adilik yapar
O pashagaming eskisi qibi deqil
Anaparanın katını cevirdiysen cek baskaYok dost 1800 sildiler ana parayı geri yüklediler hesaba bir miktar yükselttim bakalım
Bunlara yatirma la bets10da oynuyodun ne guzel limit var mi ordadaAynen öyle dost
Ana parayı basketbol bahsi alarak yeniden yükselttim bir miktar bakalım yine ne bahane üretecek bu kahpeler
Yok dost hata ettim bu sefer parayı çekersem bir daha bu kahpekererin sitesini acman bileBunlara yatirma la bets10da oynuyodun ne guzel limit var mi ordada
Neyse hayirlisi diyelim dost belki bu yuzden daha dikkatli olursun ve buyuk paralarin kalmaz sitelerde bonusta almjcaksan holiganbet bets10 bunlar iyiYok dost hata ettim bu sefer parayı çekersem bir daha bu kahpekererin sitesini acman bile
Sikinti yok dost bak keyfine kesene berektŞu an işteyim o yüzden fazla bakaınıyorum buraya çekim yaparsam yine bir güzellik yaparım
çıkmaz inşallah sıkıntı
Gönderirler
Madem kural.ihlali kupon.kaybettiginde de anapara iadesi yaparlar miArkadaşlar site hiçbir şekilde bonus alamadığım halde bakiye silmistir bakın görün haysiyetsiz ligi!!!
https://m.pashagaming1127.com/tr/
Ekli dosyayı görüntüle 484496
Herhalde o kadarda yapmaz dost240 TL yi 1870 e çıkarmıştık 240 a düşündüler
Bu sefer basketbol bahsi alarak 1560 TL ulaştım çekim bekliyorum yine kahpelik yapmazlar umarım
İnşallah öderler
En qeç buçukta işleme alırlar
Bu siteden uzak durmakda fayda varGelişme yok
LEkli dosyayı görüntüle 484586
Kusura bakma qüldüm sebebiBasketbol bahsi alarak devam ettiğim halde yine sildi bu orospu evlatları
Ekli dosyayı görüntüle 484594
Dertleri neymiş tekrar cevrim yaptinBasketbol bahsi alarak devam ettiğim halde yine sildi bu orospu evlatları
Ödemicez diyo kısacaBasketbol bahsi alarak devam ettiğim halde yine sildi bu orospu evlatları