Alperenin yerine oynayan eleman 2de1 atti. Alperen actigimdan beri oyuna girmedi. Sabonisi supururduAllah'tan faul yaptı çizgiye indi 2 de 1 yaptı houston
Koç değişik şeyler deniyor bazen bir periyot almadığı oluyor Alpereni o yüzden oyuncu bahsi yaparken Alpereni çok tercih etmiyorumAlperenin yerine oynayan eleman 2de1 atti. Alperen actigimdan beri oyuna girmedi. Sabonisi supururdu
Koc nba en iyilerinden ama alperen kompleksi var. Neymis savunması kotuymusKoç değişik şeyler deniyor bazen bir periyot almadığı oluyor Alpereni o yüzden oyuncu bahsi yaparken Alpereni çok tercih etmiyorum
Götünü yesin alperenin türk olmasa Alperen 40 dk oynatır aynı performansıKoc nba en iyilerinden ama alperen kompleksi var. Neymis savunması kotuymus
@rizeli535353 oda çok takıp etti dostum kesene bereket olsun
dost rollenme hemen yalan söylemedim konuyuda takip etmedim baktım herkes nerde bu diyor ondan öyle yazdımİnsanlar böyle dost malesef
100 lerce kez dağıtım yaparsın görülmez
Geçen siteyle de problem yaşadım açıklamasını da yapmıştım halen böyle düşünen de var
Neyse ki bizi tanıyan senin gibi dostlar da var
Düşünmen yeter dost kesene bereket bol kazanclarin olsunDostlar bütçe kısıtlı olduğu için herkese gönderemedik
Gönderemedigim diğer dostlar Kusura bakmayın başka etkinliklerde umarım ...
Herkesin emeğine sağlık
Teşekkürler ödül gelmiştir kesene bereketDostlar bütçe kısıtlı olduğu için herkese gönderemedik
Gönderemedigim diğer dostlar Kusura bakmayın başka etkinliklerde umarım ...
Herkesin emeğine sağlık
Problem yok dost herkes istediğini düşünebilir saygım sonsuzdost rollenme hemen yalan söylemedim konuyuda takip etmedim baktım herkes nerde bu diyor ondan öyle yazdım
E ben
Vip dostları yazmıyoruz dost
Şansın bol olsun dost sevindim başarılı olmanaVip dostları yazmıyoruz dost