- 287
- 140
- 43
HoşgeldinBenim oyum @Hayat1kumar a dost @Mamoste 😀
HoşgeldinBenim oyum @Hayat1kumar a dost @Mamoste 😀
Ben hak etmedim la bro arada uğruyorum konularına ben anca sürpriz statüsünde bulunabilirim arkadaslarin hakkıdır odulBenim oyum @Hayat1kumar a dost @Mamoste 😀
Sağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyiHoşgeldin dost. Nasılsın hastalık durumları nqsıl oldu ?
Allah rahmet eylesin dostum. Üzüldüm. Başın sağolsunSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi
Tekrar başın sağolsun dost ölüm olmasa güzel ama malesef hepimizin varacağı nokta orası Allah sabır versinSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi
Sebep?kim ölmüş benim niye haberim yok başim sağ olan durumdanbaşınız sağ olsun dost
yanlış alıntı yaptım üstad sanırımSebep?kim ölmüş benim niye haberim yok başim sağ olan durumdan
Ne olduki trafik kazası falanmi?basınız saolsun kardeş.hepimiz hergun ölüme biraz daha yaklaşıyoruz ondan kaçış yokSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi
başınız sağ olsun dostSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi
Ne demek yahu sen kusura bakma senide gerdik panik oldun 🤭😁Dostlar beklettigim icin kusura bakmayın açıkta bir kupon olduğu için çekim talebim red edilmiş kupon şimdi sonuçlandı
An itibariyle çekim bekliyorum
kazancın daim olsun reis tekrardanDostlar beklettigim icin kusura bakmayın açıkta bir kupon olduğu için çekim talebim red edilmiş kupon şimdi sonuçlandı
Mekanı cennet olsun dostumSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi
tekrardan bol şans üstadDostlar beklettigim icin kusura bakmayın açıkta bir kupon olduğu için çekim talebim red edilmiş kupon şimdi sonuçlandı
Başın sağolsun dostSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi
Basın sağolsun rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah dostSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi
Sorun yok dostDostlar beklettigim icin kusura bakmayın açıkta bir kupon olduğu için çekim talebim red edilmiş kupon şimdi sonuçlandı
başın sağ olsun reisSağol dost. Babanneyi toprağa verdik maalesef. Yavaştan atlatiyoruz. Diğer herkes iyi