- 17,605
- 8,592
- 113
Dost seninde baskette yakaladığın altları kimse yakalayamazKaldı 2 oyun
Dost seninde baskette yakaladığın altları kimse yakalayamazKaldı 2 oyun
Daha yolun basindasin7 senemi verdim daha neye bulaşmayayım
Benim baskette şansım tutuyor yükselince baskette yükseliyorum zaten bir de buz hokeyi. Bu ara şansımı kirmaya ihtiyacım var 2025 e kötü başladık 😊Dost seninde baskette yakaladığın altları kimse yakalayamaz
Aralık 31 de isyan ediyordum 25 uğurlu geldi sayılır. Buz hokeyini atlamışım dost işin yoktur umarım 1 saate dönerimBenim baskette şansım tutuyor yükselince baskette yükseliyorum zaten bir de buz hokeyi. Bu ara şansımı kirmaya ihtiyacım var 2025 e kötü başladık 😊
Kolay gelsin dostDostlar isteyim ara ara bakacağım konuya kuponlar gelirse birkaç dosta şans parası atarım
Kesene bereket olsun dostumDostlar isteyim ara ara bakacağım konuya kuponlar gelirse birkaç dosta şans parası atarım
Kesene bereket dostum daim olsun şansınDostlar isteyim ara ara bakacağım konuya kuponlar gelirse birkaç dosta şans parası atarım
İş arasında iyi götürdün yine dost kolay gelsinDostlar isteyim ara ara bakacağım konuya kuponlar gelirse birkaç dosta şans parası atarım
Aralık 31 de isyan ediyordum 25 uğurlu geldi sayılır. Buz hokeyini atlamışım dost işin yoktur umarım 1 saate dönerim
Ferdi bana niçin tepki gösteriyorsun dostum onu anlamadım
DeliyimFerdi bana niçin tepki gösteriyorsun dostum onu anlamadım
Yok müsaitim 👍Aralık 31 de isyan ediyordum 25 uğurlu geldi sayılır. Buz hokeyini atlamışım dost işin yoktur umarım 1 saate dönerim
Eyvallah kardeşimDeliyim
TamamdırYok müsaitim 👍