- 36
- 9
- 8
Selamlar nereden konu acacagimi bilemedim buradan yazdım. Holiganbete payfixle 200 TL yatırım yaptım para bakiyeye yansımadı. Neymiş payfixle min 2000 TL yatırım yapılırmış 1800 TL daha yatirmam gerekiyormus🤣 Sabah sabah güzel tokatladım.
O ne saçmalık öyle 😀😀 sen sahte bir siteye para yatırmışsındır, gerçi normal holiganda 2 aydır csnlı destek yok bana denk gelmiyor hiçSelamlar nereden konu acacagimi bilemedim buradan yazdım. Holiganbete payfixle 200 TL yatırım yaptım para bakiyeye yansımadı. Neymiş payfixle min 2000 TL yatırım yapılırmış 1800 TL daha yatirmam gerekiyormus🤣 Sabah sabah güzel tokatladım.
Olabilir bilmiyorum ama dediğiniz gibi sahte muhtemelenO ne saçmalık öyle 😀😀 sen sahte bir siteye para yatırmışsındır, gerçi normal holiganda 2 aydır csnlı destek yok bana denk gelmiyor hiç
Sahte hocam bu canlidestekden belliOlabilir bilmiyorum ama dediğiniz gibi sahte muhtemelen
Ne mal adamsın ya konuyu niye hortlatıyorsun. Sponsor dışı çekim paylaş konusu var forumda arkadaş.Vaycasono14 cekim süper Kulnci duranaga
Yuru git be gece gece forumu bir incele sayfalar arasinda cekim paylas kismini goremeyecek kadar sikintili isen inan ozur dilerimVaycasono14 cekim süper Kulnci duranaga
canlı destek yok diyorMarbet | Licensed
marbet102.com
Üye olduktan sonra SMS ve e posta dogrulamaları yapıp aşağıdaki bonus talep linkinden bonus alınabilir. Freespinler gates oy olympus oyununda geçerli.
Freespin kazançları sadece pragmatic oyunlarında kullanılıp kasa 1000 TL olursa yatırım şartsız 250 TL çekilebilir. Bol şans.
İlk başta yanlışlıkla 200 çekilebilir yazmışım, 250 çekilebilir.
Marbet
www.marbetbonus.com
Allah allah öyle miGUVENILIR SAGLAM BIR SITE
Ekli dosyayı görüntüle 465740