Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti marinpnn | Bir İhtimal

Kupon Miktarı
5
Kupon Oranı
5.00

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,133
4,444
113
Siz siz olun çin baskete taraf almayin ama ust verin
Sadece çin basketi mi, Avrupa ABD yok mu futbol yok mu, voleybol, hentbol vs yok mu.Boyle evrenin malı yerine koyulmayi göze alacagima gider slot oynar, kökletirim daha iyi.Yillardir yazıyoruz insanı mal olglu mal, aptal, gerizekalı, salak şapşal, idiot, moron, düşük, ezik yerine koyuyorlar, gangbang yapıyorlar, bu yıllar önce endüstrilleşti gençler, bu alemin kanunu bu oldu, yasalaştı.Butun o maça oynayan insanları makak maymunu yerine koydular.Buna uluslararası spor otoritesi olan denetleme yetkisi olan kuruluşlar mudahale edebilir mi, hayır, inceleme talebi verebilir mi asla !!!! Hiç bir gücün kuvveti bu saadet zincirini kırmaya yetmez

Duralix

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,879
887
113
@marinpnn geçmiş olsun dostum
Hayatımda gördüğüm en aleni şikelerden biri kesinlikle bu maçta oldu
Son çeyrek 41-11 nedir a...............m

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,133
4,444
113
Bu maç benzeri maçlar hergun var, yüzyılda bir olmuyor .Hergun yüzlercesi var bültende olan olmayan.

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
117
43
Reis böyle maçlara ben her zmn rakibin oranı yüksekse benim kazancimla oranı denk gelirse kontra atıyorum en az oranı 20 sır iki bin kontra atsan en kotu aynı mevlayi alırsın yensede yenilsede aynı kazancı sağlıyor...ama yazık olmuş kupona geçmiş olsun