- 60,065
- 27,247
- 113
Uza la@Abuzerkömürcü yok piyasada @marinpnn @Enişte yatiyordur 1.2 saate gelir o basliyalim benden yaziyom kesene bereket Şekerim
Uza la@Abuzerkömürcü yok piyasada @marinpnn @Enişte yatiyordur 1.2 saate gelir o basliyalim benden yaziyom kesene bereket Şekerim
bol şans@Abuzerkömürcü @Novasky @Enişte
Rol bakiyesi aticam sırayla rolling yapalım 1000 TL ile 5000 TL hedef
Kazancin yarısı rollingiclere yarışı 5*500 takipleyenlere
Prof geldi bekliyoruz kardoUza la
Bol şans@Abuzerkömürcü @Novasky @Enişte
Bize cevap verme 1 k şak diye çık Sansar seniUza la
Prof dediğinin gotunde Don yok aw ne anlatiyon sen dostProf geldi bekliyoruz kardo
Çok tehlikeli adamsin ha sıçtımBize cevap verme 1 k şak diye çık Sansar seni
Kurtlar Vadisi nde vardı ya abuzer kömürcü diye kardo prof diye resim isim aynı ondan dedimProf dediğinin gotunde Don yok aw ne anlatiyon sen dost
Seninde olmadığı zamanlar savaşım savaşım diyodun novasky noldu para buldunda kudurdunmuProf dediğinin gotunde Don yok aw ne anlatiyon sen dost
Asstir lan geçen konyadaydim aradık aradık cevap yok saklanma birdaha aybalamÇok tehlikeli adamsin ha sıçtım
Gelsen haberimiz olurdu yalanı konusuyon gabonlu novaskyAsstir lan geçen konyadaydim aradık aradık cevap yok saklanma birdaha aybalam
Kes la birdaha Konya'ya gelicem aç telefonu karakola giderim aybalam kayıp diye bildiririm seniSeninde olmadığı zamanlar savaşım savaşım diyodun novasky noldu para buldunda kudurdunmu
Şu maripanı arada gelsin kankim kazanalimda yatacaz daha gece iş varKes la birdaha Konya'ya gelicem aç telefonu karakola giderim aybalam kayıp diye bildiririm seni
Abuzer dost sen nerelerdesin arada bir uğraGelsen haberimiz olurdu yalanı konusuyon gabonlu novasky
Bol kazançlar diliyorum dost@Abuzerkömürcü @Novasky @Enişte
Marip nezaman gelirse ozaman oynarsın mahalle arkadaşın mi laaa adam böyle konusuyon aw 🤣Şu maripanı arada gelsin kankim kazanalimda yatacaz daha gece iş var
Kesene bereket abi@Abuzerkömürcü @Novasky @Enişte
Yahu bırak şu sahtekari dayıAbuzer dost sen nerelerdesin arada bir uğra
Icerdeydik dayı yeni çıktık bundan sonra uğrarızAbuzer dost sen nerelerdesin arada bir uğra
Hadi işine donkişotYahu bırak şu sahtekari dayı