Gelsin sal enişteKuponu cıkarttık dost 6 oran roll moll anlamam geldiği gibi vururum 6 orana
Gelsin sal enişteKuponu cıkarttık dost 6 oran roll moll anlamam geldiği gibi vururum 6 orana
Kürkcü dükkanı diye at ağızlıya bak dostlarımızla iletisimdeyiz başka yerdede sen rahat ol pohohohohohoNe oldu la kürkçü dükkaninda birsey mi unuttun puahhhaha
TamamKürkcü dükkanı diye at ağızlıya bak dostlarımızla iletisimdeyiz başka yerdede sen rahat ol pohohohohoho
Bekle 5 dk sürmez kupon kayıtlı kalsınKupon bu ama bu horozcu 2 saat girmez maclar basladıEkli dosyayı görüntüle 708450
Gelirdi sanki bu ya içime sindi kupon para olsaydı ben de sallardım valla bişeyler.Kupon bu ama bu horozcu 2 saat girmez maclar basladıEkli dosyayı görüntüle 708450
Güzel kupon olmuş Enişte 👌Kupon bu ama bu horozcu 2 saat girmez maclar basladıEkli dosyayı görüntüle 708450
Cok dusuk oranlar eniste tutar falann sikintiKupon bu ama bu horozcu 2 saat girmez maclar basladıEkli dosyayı görüntüle 708450
Hoş geldin dostum 🙏Cok dusuk oranlar eniste tutar falann sikinti
Kanka daha oynanmadı kupon sanırım
Dogru pardonKanka daha oynanmadı kupon sanırım
Hb dostHoş geldin dostum 🙏
Sağol reis bol şansParalar atıldı bol şans herkese takip edenlere
Haydiii bakalım dost rastgele 🍀Paralar atıldı bol şans herkese takip edenlere
Bu kuponu mu takip edeceğiz?Kupon bu ama bu horozcu 2 saat girmez maclar basladıEkli dosyayı görüntüle 708450
Bol sans enisteBol şans gençler 3 maç oynadık biri ortaya 2 si taraf wigan basladı oran yükseldi diye ortaya aldımEkli dosyayı görüntüle 708456