- 15,925
- 5,456
- 113
Evet ve sağlamaya kaçtı en doğrusunuda yaptı fakat ona rağmen İlk yazdığı bile icerdeydiEniştenin kupon çok iyiydi ama
Evet ve sağlamaya kaçtı en doğrusunuda yaptı fakat ona rağmen İlk yazdığı bile icerdeydiEniştenin kupon çok iyiydi ama
Gelirse bı o kadar da ben atacam dostBi sitede 12tl vardı 12 orandan barca kazanıra bastım gelirse hepsi senindir hocam
Çok rahat geldi o kupon ya valla güzel kuponduEniştenin kupon çok iyiydi ama
bu adamlar üstadEvet ve sağlamaya kaçtı en doğrusunuda yaptı fakat ona rağmen İlk yazdığı bile icerdeydi
Gelmezse oda flinck e yazar hocamGelirse bı o kadar da ben atacam dost
Hesabımda bir şeyler olsaydı atacaktım ben olmadı sağlık olsunÇok rahat geldi o kupon ya valla güzel kupondu
Aynen kardeşimbu adamlar üstad
İyi geceler abiEvet beyler bi karar aldık enişteyle arkamizdan söVdürmeye meraklıyız hadi iyibgeceler
Kuruduk be kardomHesabımda bir şeyler olsaydı atacaktım ben olmadı sağlık olsun
Sesli guldumEvet beyler bi karar aldık enişteyle arkamizdan söVdürmeye meraklıyız hadi iyibgeceler
😂Evet beyler bi karar aldık enişteyle arkamizdan söVdürmeye meraklıyız hadi iyibgeceler
Reis ne uykusu bu saate az durun gitmeyinEvet beyler bi karar aldık enişteyle arkamizdan söVdürmeye meraklıyız hadi iyibgeceler
Helal savasjmEvet beyler bi karar aldık enişteyle arkamizdan söVdürmeye meraklıyız hadi iyibgeceler
Allah çarpsın kendimi keserimEvet beyler bi karar aldık enişteyle arkamizdan söVdürmeye meraklıyız hadi iyibgeceler
Enişteye yaşına hürmeten sövmem ama sen hakettin .dEvet beyler bi karar aldık enişteyle arkamizdan söVdürmeye meraklıyız hadi iyibgeceler
Kaynak 😂Karar maripine para atilmayacak beyler o da dagitilacak
Tavukçuda var zaten atmasinlarKarar maripine para atilmayacak beyler o da dagitilacak