- 985
- 638
- 93
Nikita Moskovkin - Boris Alekseev macini bulamiyorum. 19.30da baslayacagi soyleniyor fakat hicbir sitede yok. Yardimci olur musunuz?
Masters League.
Masters League.
Adamin maci yeni bitti..Nikita Moskovkin - Boris Alekseev macini bulamiyorum. 19.30da baslayacagi soyleniyor fakat hicbir sitede yok. Yardimci olur musunuz?
Masters League.
Elemeli oynuyorlar galiba gec yada erkende bitmiş olabilirhaydaaaaa bu ney o zamaan. Bu altyapi ne sacmaymis yaEkli dosyayı görüntüle 298294
Livescor bak orda masa tenisi tenis sonuçları var bakNikita Moskovkin - Boris Alekseev macini bulamiyorum. 19.30da baslayacagi soyleniyor fakat hicbir sitede yok. Yardimci olur musunuz?
Masters League.
Biz yaz saatine geçmedik diye bazı siteler Avrupa saatine göre gösteriyor maç 20.30 da olabilirhaydaaaaa bu ney o zamaan. Bu altyapi ne sacmaymis yaEkli dosyayı görüntüle 298294
Dostum buda diger adam maci basladi master lig işte.. saatler karismistir belki..kankalar sizin baktiginiz baska nikita moskovkin olmasin masters league gosteriyor benim saglayicida
iade olur o halde di mi dostumDostum buda diger adam maci basladi master lig işte.. saatler karismistir belki..
diger mac 19.35teydi direk basladi. bilmiyorum olabilirBiz yaz saatine geçmedik diye bazı siteler Avrupa saatine göre gösteriyor maç 20.30 da olabilir
Masa tenisinde genelde yanlış açıyorlar bazen iade oluriade olur o halde di mi dostum