- 937
- 146
- 43
arkadaşlar son maç masa tenisi oynadım sonuçlanmadı bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi
Ekli dosyalar
-
37 KB Görüntüleme: 33
Dostum komple bi turnuvanın saat 20.30 sonrası maçları iptal olmuş. Benim kuponda da 1 mac beklemede, 24 saat içinde oynanmaz ise 1 ile çarpılacak oranarkadaşlar son maç masa tenisi oynadım sonuçlanmadı bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi
Beyler 50 tl yatırıma bonus veren siteler var mı iyi yazarsanız sevinirim
yalan yanlış bilgi aktaran sensin bu görselde maçın iptal olduğu bilgisi nerede adamların maç görselini çekip atmışsınDostum yalan yanlış bilgi aktarımı sağlamayın, karşılaşma iptal olmuş hükmen falan yok.Ekli dosyayı görüntüle 60850
o zaman bizim kupon yattıEkli dosyayı görüntüle 60853 bak bakalım hükmen var mı yok mu walkover ne demek biliyorsundur diye düşünüyorum tenis maçında rakip maça çıkmazsa rakip hükmen kazanır bunu öğren önce
hükmen maglubiyette iade olursa vazgeçtiğim paranın yarısıni burdaki arkadaşlara vermek isterimGeçen başıma geldi iade olur hocam nesinede maç
sonuçlar girilsin elbetteEkli dosyayı görüntüle 60863
sanırım bu kurala giriyor senin maç o yüzden oran 1 sayılır para dağıtılacaklar arasına beni de yaz
Dedigim gibi hocam benimki 24 saat bile sürmedi iade oldu seninkide iade olursonuçlar girilsin elbette