- 437
- 142
- 43
Şanlı palmeiiras atıcak 75 e kadar 💯
wardır bi bildigin dedik 2 de 2 yaptık hadi baklaım buda gelir ıns son sıgarm war bu adıma sakladım .d
wardır bi bildigin dedik 2 de 2 yaptık hadi baklaım buda gelir ıns son sıgarm war bu adıma sakladım .d
20 dk kalmıs 2 gol bekleyecez bu cok skntı yabasketleri beğenmedim futbolda bitiriyoruz son
Ekli dosyayı görüntüle 702626
Bol şansbasketleri beğenmedim futbolda bitiriyoruz son
Ekli dosyayı görüntüle 702626
Benim eski dostum çıktı terimim ikile bakalım 500 lük kumar oynamaz benim dostlarımYarım saate tanışacaz hayırlısıyla
Kardeşim gönlünü ferah tut Max 15 dakkaluk iş20 dk kalmıs 2 gol bekleyecez bu cok skntı ya
Sorması ayıp eski nicki neydi bu dostumuzun kardeşimBenim eski dostum çıktı terimim ikile bakalım 500 lük kumar oynamaz benim dostlarım
Güzel kardeşim adam kesin gelmeyeceğini bilse alt alırdı. Adı üstünde kumar bu yani belki ard arda gelir2 gol nası cıkacak cok merak edıyom walla .d
Bizde kalsın kardeşim biz dostlarımızı satmayızSorması ayıp eski nicki neydi bu dostumuzun kardeşim
Hele bir dur 75 e kadar atar ev1 gol tamamda 2 gol zor ya
Yaşa kardeşim umarım ben yokken de beni savunuyondur böyleBizde kalsın kardeşim biz dostlarımızı satmayız
Aynen kardeşim parayı verirse onu savunuyorum biz böyle götüzYaşa kardeşim umarım ben yokken de beni savunuyondur böyle
Her yerdesin roketatar ramazan