- 4,621
- 1,889
- 113
Wonanzaaaaa dosttttttrttGeri git puahahahaha
Wonanzaaaaa dosttttttrttGeri git puahahahaha
Basket vardır dost başlar 1 sat sonraevet telafiyi yaptık dostlar, şimdi bakıyorum 2.adım için ne olabilir diye de düzgün maç yok gibi
Aynen demin ki kayıp yerine geldi en azındanevet telafiyi yaptık dostlar, şimdi bakıyorum 2.adım için ne olabilir diye de düzgün maç yok gibi
en azından ilk adımı yüksek vurabildin kanka2.adım için almayı düşündüğüm maçlara limit vermiyor site, klasik betco
Betco yine küfür yemeyi başardı2.adım için almayı düşündüğüm maçlara limit vermiyor site, klasik betco
Vay betco vayyyyy2.adım için almayı düşündüğüm maçlara limit vermiyor site, klasik betco
Bol şanslarşöyle bir şey denedim gelmezse kalan paradan devam gelirse rollu bitiririz
6k bastım
bol şans kankaşöyle bir şey denedim gelmezse kalan paradan devam gelirse rollu bitiririz
6k bastım
Bol şans dostşöyle bir şey denedim gelmezse kalan paradan devam gelirse rollu bitiririz
6k bastım
Degis dost siteyi yoksa kayba sürüklelr2.adım için almayı düşündüğüm maçlara limit vermiyor site, klasik betco
Bol sansşöyle bir şey denedim gelmezse kalan paradan devam gelirse rollu bitiririz
6k bastım
Bol şanslar dostumşöyle bir şey denedim gelmezse kalan paradan devam gelirse rollu bitiririz
6k bastım
Bol sansşöyle bir şey denedim gelmezse kalan paradan devam gelirse rollu bitiririz
6k bastım