- 1,972
- 892
- 113
Kasım seni gondiklesinler kasım akılsız kasımBetParibu kullanıcı adım Aslan01 5 dakikada ödedi 300 tl teşekkürler
Kasım seni gondiklesinler kasım akılsız kasımBetParibu kullanıcı adım Aslan01 5 dakikada ödedi 300 tl teşekkürler
Nasil oluyor matbet sanyeisnde odeme yapan site takilikalmis odeonbet matbet jojo sanyesinde cekim ver hesapta hemenMatbetten 4 saattir 900 TL bekliyoruz
Yıl içinde yatırım yapanlara .Bana herhangi bir ekleme yapılmamış, yatırım yapanlara mı bu bonus?
120 defa çıktım girdim canlıda sabah eklendi dedi bişey yok 😊Yatırımı olupta eklenmeyenler hesaplarına bir kaçkere giriş çikis yapsın ekleniyor
Beş kere girdim cktm eklenmediYatırımı olupta eklenmeyenler hesaplarına bir kaçkere giriş çikis yapsın ekleniyor
4 saat sürdü papara ileNasil oluyor matbet sanyeisnde odeme yapan site takilikalmis odeonbet matbet jojo sanyesinde cekim ver hesapta hemen
Payfix sanyeisnde geluyor ondan4 saat sürdü papara ile
Maksimum çekim siniri nedirYıl içinde yatırım yapanlara .
Kalbi olduğunu nasıl tespit ettin dostum cerrahmisin senTeşekkürler tambet bahsin tam kalbinde çekim hızı mükemmel👍
Kanka böyle süslü cümleler kurmasanda çekim paylaşım bonusu veriyorlarTeşekkürler tambet bahsin tam kalbinde çekim hızı mükemmel👍
petparibu giriş ne kankaBetParibu kullanıcı adım Aslan01 5 dakikada ödedi 300 tl teşekkürler
Teşekkürler tambet bahsin tam kalbinde çekim hızı mükemmel👍
Umarım kaybedersinTeşekkürler tambet bahsin tam kalbinde çekim hızı mükemmel👍