- 6,416
- 2,549
- 113
190 verdim bklm nolacakNE VAR KASANDA ... YTIRIMIN VARSA 250 IMIS ...ELEMANIN BIRI 250 CKMIS , BU SEKILDE YZMIS
190 verdim bklm nolacakNE VAR KASANDA ... YTIRIMIN VARSA 250 IMIS ...ELEMANIN BIRI 250 CKMIS , BU SEKILDE YZMIS
O maçta gol olmaz knk olursada hemen 1 1 olurBarcelona kaybetmesin 1 maçla 100tl yaparım barcelona lütfen kaybetme
İnşallah reis. Birde çekim sadece havale ile mi ? Canlıda destek istediğiniz yöntemle çekebilirsiniz demiştiO maçta gol olmaz knk olursada hemen 1 1 olur
Matbete yatırımım çok hepsi onaylı benim çekim verdim bekliyorum bklm nolacakİnşallah reis. Birde çekim sadece havale ile mi ? Canlıda destek istediğiniz yöntemle çekebilirsiniz demişti
Mavibet mi o site?Bunlar iyice kafayı yemiş çekim yapmak için görüntülü sohbet edicekmisiz
Hangi site söyledi bunuBunlar iyice kafayı yemiş çekim yapmak için görüntülü sohbet edicekmisiz
Cevaplar için teşekkürler reisMatbete yatırımım çok hepsi onaylı benim çekim verdim bekliyorum bklm nolacak
JojobetMavibet mi o site?
JojobetHangi site söyledi bunu
O nasıl iş benim çekim bekliyor canlı destege baglandım görüntülü sohbet felan demedi kısa sürede hesabınızda olacaktır dediJojobet
Normal değil knk bunlar ozamanJojobet
O nasıl iş benim çekim bekliyor canlı destege baglandım görüntülü sohbet felan demedi kısa sürede hesabınızda olacaktır dedi
Papara ile ilk defa çekim vericekler içinmişNormal değil knk bunlar ozaman
Yine normal değilPapara ile ilk defa çekim vericekler içinmiş
AynenYine normal değil
Bizde normal değilizYine normal değil