Muhabbete açmışım dimi dostCanı sıkılan sacmasapan konu acıyo 😶
Bak bakalım adam konumu açmış herşeyden rahatsız oluyorsunuz istiyorsunuz ki herkes her zaman para dağıtsın bonus haberi versin adam adı üstünde muhabbet konusuna yazmış burda boşta yaparlar gırgırda dert tasadaCanı sıkılan sacmasapan konu acıyo 😶
Seni ne gerdi dostum işine gelmiyorsa bakarsın geçersin bu kadar gerilmene gerek yokCanı sıkılan sacmasapan konu acıyo 😶
Yorum yaptım cıktım ne gerılcem ıyı sohbetlerSeni ne gerdi dostum işine gelmiyorsa bakarsın geçersin bu kadar gerilmene gerek yok
Tamam abiSeni ne gerdi dostum işine gelmiyorsa bakarsın geçersin bu kadar gerilmene gerek yok
Olmadı benim kumarım biter :'pÇarkı unutmuşum ben 2 dk çevirip gelim 25 çıksın onu 2000 oranlı kupona vurucam
50k hayirli olsun simdidenÇarkı unutmuşum ben 2 dk çevirip gelim 25 çıksın onu 2000 oranlı kupona vurucam
Tekten mi yatti simdi 50kOlmadı benim kumarım biter :'p
Elendik cnm50k hayirli olsun simdiden
Sorma ya 1.5 milimetre daha gitse 50 kya bi adım kalmıştıTekten mi yatti simdi 50k
O sikayet konusu la ezmeyin bu kadar 200 mesajlari@Başkan 200 mesaj altı konu açmıyordu!
Ezdigimiz Yok dostum Konuya bak çay demle derler Adama Hele adminler gidince Sabaha karşı Forum yol geçen hanına dönüyor Küfürler Ana bacı v.s v.s O yüzden biraz Daha duyarlı olmak gerekiyor, İyi forumlar DostO sikayet konusu la ezmeyin bu kadar 200 mesajlari
Yani ses etmiyim diyorum da muhabbet konusunda sana kaldırıp tardigradların ne kadar zor şartlarda hayatta kalabileceğini mi anlatmam gerekiyor. Sohbet muhabbet havadan sudan başlığında açmışım konuyu. İşine yarayan bişeyler arıyosan farklı başlıklardaki konuya girersin biter dost.Ezdigimiz Yok dostum Konuya bak çay demle derler Adama Hele adminler gidince Sabaha karşı Forum yol geçen hanına dönüyor Küfürler Ana bacı v.s v.s O yüzden biraz Daha duyarlı olmak gerekiyor, İyi forumlar Dost
Aferin abisiTamam abi
Bişey isteyebilir miyim abiAferin abisi