Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mayıs Ayı İşsizlik Maaşı

tuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
483
64
28
Askerde oldugumuz için 4 aydır işsizim ben keşke bize de verilseydi işsizlik masi

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
438
83
TEŞEKKÜRLER arkadaşlar benim son rakam 2 yarın bekliyorum

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
1,328
113
Arkadaşlar nakdi ücret desteği ödemeleri başladı Bunu e devletten görüntülüleyebilir miyiz? Var mı yok mu diye?
Başvurun varsa işsizlik ödeneğine gir, tazminat türünün yanında kısa kod olması lazım ikt/iö/kçö gibi bunlardan birini hakediyorsan yanında yazar, paranda hesabına yatar.

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
438
83
Başvurun varsa işsizlik ödeneğine gir, tazminat türünün yanında kısa kod olması lazım ikt/iö/kçö gibi bunlardan birini hakediyorsan yanında yazar, paranda hesabına yatar.
Hiç bir şey yazmıyor 2018 deki işsizlik maaşım geçmişi gözüküyor sadece

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
1,328
113
Kısa çalışma ödeneği bu ay yattı hesaplara.
Kardeş muhasebe hallettim dedi yatar dedi
10na kadar bekle bakalım inşallah yatarayatar kadarıyla yeni başvurulmuş senin için diğer aya sarkabilir. Bana yattı bugün beklemiyordum ama.

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
438
83
Kısa çalışma ödeneği bu ay yattı hesaplara.

10na kadar bekle bakalım inşallah yatarayatar kadarıyla yeni başvurulmuş senin için diğer aya sarkabilir. Bana yattı bugün beklemiyordum ama.
Yeni değil mayıs ayında 11 günlük vardı hazirandan da 15 gün geçen ay yatmadı bu ay bekliyorum ikisini son rakamım 2 yarın yatarsa yatar