Bol bol şans2 saat içinde iade etmek zorundayız gelmezse sıkıntı çok büyük.
Ekli dosyayı görüntüle 635968
Bol bol şans2 saat içinde iade etmek zorundayız gelmezse sıkıntı çok büyük.
Bu son olur umarim cunku genelde husranla bitiyorÇekim verip yanına gidicem hemen aga
Aynen öyle eskiden çok yaptım ben ama ödedik zorda olsaEmanet paraysa bir daha yapma bunu sivilde itibar bırakmadı bizde bu durum çoğu kişide aynı hatayi yapmıştır
Geciktirince dolandırıcı damgası yiyorsun berbat bir durumAynen öyle eskiden çok yaptım ben ama ödedik zorda olsa
Aynen uçan kuşa borcu olan biri diyorlar bu yüzden eskiden olan hatayı şimdi yapmıyorum param olursa oynuyorumGeciktirince dolandırıcı damgası yiyorsun berbat bir durum
Aynen kodlarla rollerle ufak yukselip cekmeyece calisuypz yoksa oynamiyozAynen uçan kuşa borcu olan biri diyorlar bu yüzden eskiden olan hatayı şimdi yapmıyorum param olursa oynuyorum
Bol şans dost2 saat içinde iade etmek zorundayız gelmezse sıkıntı çok büyük.
Kazandık mi dostlar
Hadi bir roll yapta sevindir şu dostunuGeçmiş olsun & tebrikler kral
Yasaldan milyon veren sistem kuponu denıyoruz dost kurtarıcam hepiniziHadi bir roll yapta sevindir şu dostunu
Şuturdgart 2/1Yasaldan milyon veren sistem kuponu denıyoruz dost kurtarıcam hepinizi
ne kdr haciÇekim verip yanına gidicem hemen aga
aynenn bir arkadaş benden borc istedi kızım için lazım 1 2 saate göndericem dedi 3000 istedi hatta 3500 atabilirsen daha iyi olur dedi 3500 tl gönderdim. 1 buçuk ay oldu parası yokmuş 1 buçuk aydır at yalanı sikim inananı. gizli sakli oynuyordur belkide bu mesaji okuyacak insanlar güven nedir söz nedir bilmiyor onemsemiyor parayı kurtarabilirsem yapacağim belli neyse ..Geciktirince dolandırıcı damgası yiyorsun berbat bir durum
Hem geçmiş olsun hem tebrik ederim bütün duyguları yaşadın yeter artikAllah'ım kimseye yaşatmasın rengim atti allh hepinizden razı olsun çok kötü oldum kalbim cikicak di yerinden aw