- 18,834
- 13,042
- 113
1 hafta banlanmıs dün gece 01 de olmuş olay ne olduysa artıkGünaydın bende şuan senden duydum allah allah
1 hafta banlanmıs dün gece 01 de olmuş olay ne olduysa artıkGünaydın bende şuan senden duydum allah allah
Bugün uyumadım bu dakikaya kadar buralardaydım denk gelmedi ya hemen hemen her konuyada baktım ama bilmiyorum özelden falan mı acaba1 hafta banlanmıs dün gece 01 de olmuş olay ne olduysa artık
Olabilir aga bende uyuyordum sabah öğrendim 1 hafta banlanmış demektir gece mevzu olduki özelden felan galibaBugün uyumadım bu dakikaya kadar buralardaydım denk gelmedi ya hemen hemen her konuyada baktım ama bilmiyorum özelden falan mı acaba
Olabilir kanka bakalım bilen duyan vardır illaOlabilir aga bende uyuyordum sabah öğrendim 1 hafta banlanmış demektir gece mevzu olduki özelden felan galiba
Kod konusunda sadece bir iki msji var,,muhtemelen dm de olmuş birseyOlabilir aga bende uyuyordum sabah öğrendim 1 hafta banlanmış demektir gece mevzu olduki özelden felan galiba
Aynen aga belli olur bugünOlabilir kanka bakalım bilen duyan vardır illa
Gunaydın canom harbiden noldu muhabbet neBen olaya şahidim Muro gece dellendi brom yakacam lan buraları dedi bir kaç kişiye saydırdı bunu gören daimon uçurdu Ekli dosyayı görüntüle 675753
Brom heralde muro içti bir anda her konuya girip millete saydırdı canı sıkkındı herhaldeGunaydın canom harbiden noldu muhabbet ne
Allah allah vay beBrom heralde muro içti bir anda her konuya girip millete saydırdı canı sıkkındı herhalde
Ah murom ah muromBir Muro gitti bir Muro gelir
Ekli dosyayı görüntüle 675755
Yaz bunu güzel lafBir Muro gitti bir Muro gelir
Ekli dosyayı görüntüle 675755
Neye dellendi acabaBrom heralde muro içti bir anda her konuya girip millete saydırdı canı sıkkındı herhalde
Parayı bulmuşsun doğru mu hadi dağıt rol yapakDaimon başkanda sinirliydi bro kavga edenleri banladı hep uğurlu atisiyordu kod sayfasında
Yetişemedim banlandi
Ekli dosyayı görüntüle 675758
Ulan ajwjsjdndŞuanki durumum valla
Ekli dosyayı görüntüle 675760