- 1,326
- 1,462
- 113
1 liraya kupon yaptigim gunler
Kırtasiyelerden oynanan gunler1 liraya kupon yaptigim gunler
20 oran yapardim ama para o kadar degerliydo ki o 20 lira iyi paraydi 2008 deKırtasiyelerden oynanan gunler
Zımba efsaneydi seyircilerimiz bile olurdu bilmeyenler kavga var sanardı90lar cok guzeldi ya taso oynamayi atarileri feln gectimde, sokakta simit veya zimba oynamak herseye bedeldi. Volkan die bi komsu cocugunu bayiltmistik oyunda. Rogar kapaginin usune yigilip kalmisti. Sonraki gunde hic birsey olmamis gibi taso oynamistik. Şimdikiler pupgde uc almak icin isci babasinin kartini patlatiyor.
Ulen bir el aterisini bile hayal ederdik. Orta yasli olduk artik yaşlanıyoruz
Bunların yuvarlak ambalaj kutusunda olanları vardı pipetle cekerdik ..Yıl 1982-83 ey gidi ilkokul gunlerimHer öğle arası alıp yerdik ağzımızı şaplatarak konuşursak dışarı doğru püskürürdü Ekli dosyayı görüntüle 113906
Okadar şey varken bunu geldi aklına 😂1 liraya kupon yaptigim gunler
Anam bana almazdı oyuncak onun yerine yeşil nohut gibi içinden çıkan birşey vardı yiyecek oyuncak yerine onla kandirirdi galiba para yoktu ozaman
Pahalıydı tabi o zamanlarAnam bana almazdı oyuncak onun yerine yeşil nohut gibi içinden çıkan birşey vardı yiyecek oyuncak yerine onla kandirirdi galiba para yoktu ozaman