Aynen25 TL aldırıyorsa gönder gelsin alalım bari belki akşama bir şeyler çıkar
Aynen25 TL aldırıyorsa gönder gelsin alalım bari belki akşama bir şeyler çıkar
Denenir akşam gelirse bari 500 TL kupon parası çıkar köşede dursun herkes fikrini yazsın ona göre1 e 500 müş kanka
Şu özeli kaçırmayalım.be bitmedenArkadaşlar normalde 1 kişiye 100 atacaktım ama özel oran alalım derseniz 4 kişiye 25 atarım karar sizin
Yani Parayı buldum diyorsunKazancı tebrik ederim. Bana ödül gelmesede olur
Inşallah bitirmemişlerdirŞu özeli kaçırmayalım.be bitmeden
Kuruşum varsa namerdimYani Parayı buldum diyorsun
O ne demek lo😄😄😄Kuruşum varsa namer
Yazamadım laO ne demek lo😄😄😄
Fix yokki la bende pyhayaMuro drogba btas prado tekali fix atın 4 dedik 5 olsun
Kesene bereketMuro drogba btas prado tekali fix atın 4 dedik 5 olsun
Yemin ediyorum Dün ben de yattım ya Kocaeli maçından bir Golden arkasından bet Kit 100 firebet verdi ya 3 maç falan 30.000 çekimli Allah belasını versin kardeşimin hesabını aldım yemin ediyorum sana 323 yaptım ya 5.55 oran gördüm Tam 89 Fransa Ligi tam gole giriyorum 5.55'ten 1.875 lira para veriyor Bir baktım kitledi gol oldu Ondan sonra uyuz oldum Juventus maçına girdim gitsin dedim kaybetti zatenDün gece yaktılar muro paris basket ilk Peri alsa 15 k temizdi
2-1 olduBu maç 2-1 biter
Juve bir golü 6 k gitti benimdeYemin ediyorum Dün ben de yattım ya Kocaeli maçından bir Golden arkasından bet Kit 100 firebet verdi ya 3 maç falan 30.000 çekimli Allah belasını versin kardeşimin hesabını aldım yemin ediyorum sana 323 yaptım ya 5.55 oran gördüm Tam 89 Fransa Ligi tam gole giriyorum 5.55'ten 1.875 lira para veriyor Bir baktım kitledi gol oldu Ondan sonra uyuz oldum Juventus maçına girdim gitsin dedim kaybetti zaten