- 8,079
- 764
- 113
devamkeeeeeeeAncuda ilk ceyrek alicaktim,site limit vermedi, mecburen bunu aldik
devamkeeeeeeeAncuda ilk ceyrek alicaktim,site limit vermedi, mecburen bunu aldik
Bol şanslarAncuda ilk ceyrek alicaktim,site limit vermedi, mecburen bunu aldik
Bol şansAncuda ilk ceyrek alicaktim,site limit vermedi, mecburen bunu aldik
bol şansAncuda ilk ceyrek alicaktim,site limit vermedi, mecburen bunu aldik
Yazı tura ile gidiyorsun umarım şans bizimle olurAncuda ilk ceyrek alicaktim,site limit vermedi, mecburen bunu aldik
en mantıklısı buda herkes yapmıyor böyleUkalalik olarak olmasinda,ilk mactan beri olanlara ulasmaya çalışırız eger hedef e ulasirsak bi mucize basarirsak,kaynakcilar alinmasin
Sen ne dersen o dost 3 4 kişiyiz baştan takip eden belli zaten sen bakarsın yineUkalalik olarak olmasinda,ilk mactan beri olanlara ulasmaya çalışırız eger hedef e ulasirsak bi mucize basarirsak,kaynakcilar alinmasin
Yazdinngibi gelsin dostAncuda ilk ceyrek alicaktim,site limit vermedi, mecburen bunu aldik
Yok la daha fazladır benceSen ne dersen o dost 3 4 kişiyiz baştan takip eden belli zaten sen bakarsın yine
Bol şanslarUkalalik olarak olmasinda,ilk mactan beri olanlara ulasmaya çalışırız eger hedef e ulasirsak bi mucize basarirsak,kaynakcilar alinmasin
Eyvallah bastacısın umarım gelirTâbi daha bunlar için erken, herkesi seviyorum,kimse kırılmasın diye aciklama yaptim
Dakika başı skor yazmak saçmaTâbi daha bunlar için erken, herkesi seviyorum,kimse kırılmasın diye aciklama yaptim
Dost can sıkıntısından yaşıyoruz zaten iszislikyenDakika başı skor yazmak saçma
Sen gönlünden kime verirsen ona verir sin
Sen başarılı ol gerisi teferruat