- 5,304
- 5,525
- 113
Senegal
Gevhoridaoioidi mahallesi
Gevhoridaoioidi mahallesi
Parayı bulsak evden cıkcam ama 100 liradan büyüğünü göremiyoz demek ki basımıza kaza bela gelcek ondan olmuyo@erhanbey22 onu bunu bırak ne zaman geliyosun buralara
Kanka . bıraksan ordulu olduğunu anlardık tam memleket sevdalısısın sanırım Orduya vesselamMemleket ordu selam dostlar
nerden anlıcan adamın alnında mı yazıyorKanka . bıraksan ordulu olduğunu anlardık tam memleket sevdalısısın sanırım Orduya vesselam
Ve aleyküm selam 😀Kanka . bıraksan ordulu olduğunu anlardık tam memleket sevdalısısın sanırım Orduya vesselam
Nick namesine bakıpta Sivaslı demezdim be Erhanım Adamın nickinde Ordunun plakasına kadar varnerden anlıcan adamın alnında mı yazıyor
sende de 06 yazıyo ama malatyalısın bende 22 yazıyo suan antalyadayım nasıl olcak bu işlerNick namesine bakıpta Sivaslı demezdim be Erhanım Adamın nickinde Ordunun plakasına kadar var
Ankara0606 yazmış olsaydım inancın olsun Ankaralı olurdum Adam memleket sevdasını bangır bangır gömmüş orayasende de 06 yazıyo ama malatyalısın bende 22 yazıyo suan antalyadayım nasıl olcak bu işler
Bursaa
Belki TSK sevdalısı seni yenicem Ersin gel didişelimAnkara0606 yazmış olsaydım inancın olsun Ankaralı olurdum Adam memleket sevdasını bangır bangır gömmüş oraya
ver bi cantıkBursaa
BursaaaMemleket Çorum ikametgah doğma büyüme Bursa
Erhan yol yakınken vazgeçBelki TSK sevdalısı seni yenicem Ersin gel didişelim
arnavut musunBursa yıldırım selamlar olsun beyler nerde bursa çocuklari 😀
Yok kanka neden 😀arnavut musun