Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Meritking Ev Veriyor Mu Sizce ?

YILMAZ4444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
149
35
28
Tüm iddacilarin bildiği bı sitedir iddaa oynamayan da bilir bu siteyi

Biliyorsunuz ki merit king her hafta tahmin yapıp 50 freespin veriyor üyelerine, ancak şu dikkatimi çekti 10/10 tahmin yapanlara Ev veriyorlarmış Villa tarzı havuzlu falan sizce gerçekten veriyorlar mıdir ben pek inanmadim
Verirde 10 da 10 yapmak mucize ötesi birşey

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
962
254
63

Biliyorsunuz ki merit king her hafta tahmin yapıp 50 freespin veriyor üyelerine, ancak şu dikkatimi çekti 10/10 tahmin yapanlara Ev veriyorlarmış Villa tarzı havuzlu falan sizce gerçekten veriyorlar mıdir ben pek inanmadim
Anca Galatasaraya sponsor olurlar

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
257
170
43
5 bilen arkadaşıma Galatasaray forması gondermislerdi orijinal geçen hafta Kıbrıs otelin adresinden evi bilmem de forma geldi hatta bana geçti formada:)

YILMAZ4444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
149
35
28
Dünyada ne kadar spor analizcisi ne kadar tahminci varsa bir araya topla ortak kararla 10 da 5 bile yapamazlar

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,859
3,105
113

Bence veriyor

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,792
2,908
113
Evkazan haftalık tahmin aktif şekilde dostlar
Deneme bonusu nakit 500₺ yatırımsız aktiftir.