- 834
- 712
- 93
Bak bu dogruonların verdiği ev şafak operasyonu yer
Bak bu dogruonların verdiği ev şafak operasyonu yer
Skorda imkansiz zatenYermi 1.0.2 abicim sence
Grandpasha bet kazancta problemli site ama Merit king öyle değil 2-3 defa 10-20 çektim 2-3 dakikada ödediler 20.000 10-15 dk da ödendi yalan olmasın01 den mı basladı sanıyon sen onu 😂 adında merit ve grand olan bütün siteler problemlidir 3 5 kod dagıttı birşey sanıyonuz bu siteyi😂
Bilsek yaniSkorda imkansiz zaten
İmkansız bile imkansız abicim .dSkorda imkansiz zaten
Verirde 10 da 10 yapmak mucize ötesi birşeyTüm iddacilarin bildiği bı sitedir iddaa oynamayan da bilir bu siteyi
Biliyorsunuz ki merit king her hafta tahmin yapıp 50 freespin veriyor üyelerine, ancak şu dikkatimi çekti 10/10 tahmin yapanlara Ev veriyorlarmış Villa tarzı havuzlu falan sizce gerçekten veriyorlar mıdir ben pek inanmadim
Anca Galatasaraya sponsor olurlarTüm iddacilarin bildiği bı sitedir iddaa oynamayan da bilir bu siteyi
Biliyorsunuz ki merit king her hafta tahmin yapıp 50 freespin veriyor üyelerine, ancak şu dikkatimi çekti 10/10 tahmin yapanlara Ev veriyorlarmış Villa tarzı havuzlu falan sizce gerçekten veriyorlar mıdir ben pek inanmadim
Bilemezsin simdi kaç saat ömrünün kaldığını tahmin edip tuturmanla aynı zorluktaBilsek yani
O araba antika ama iyi para eder he abicimBizzat sordum bu resmi attilarEkli dosyayı görüntüle 7001707
Skor1-0-2 mi secimler yoksa skor mu ? Skorsa imkansizdan öte birşey
Bence veriyorTüm iddacilarin bildiği bı sitedir iddaa oynamayan da bilir bu siteyi