- 1,167
- 505
- 113
kardeş bunlar kadar yalancı sahtekar bı sıte daha yok bana ip cakısması dedı ulan evde benden baska kımse kumar oynamaz etmez ne alaka
Envoy havale ise gelir az önce geldi benim ama akbank26 saat de benim oldu ödemediler bu ödenmeyenler Acaba hepsi enpara ile mi verdi kimler enpara ile verdi
Ben az önce üye oldum eklenirmiGençler az önceki mesajından dolayı herhalde 200 TL hesabımda şu an.15 saat sonra ödeme geldi.Beklemede olanlar sıkıntı yapmasın geç te olsa gelecek heralde
En dün gece 22:23 de verdim talebi işlem sırasında diyor nasıl sırayaEnvoy havale ise gelir az önce geldi benim ama akbank
cok beklersın deneme bonusu ıste sana dıcekler kı ıp cakısması varBen az önce üye oldum eklenirmi
Bugün için devam ediyordu ama 00.00 dan sonra bilemiyorumBen az önce üye oldum eklenirmi
İşlem sırasında olanlarin beklemekten başka çare yok ben de 15 saat bekledim.Buyuk ihtimal gelirEn dün gece 22:23 de verdim talebi işlem sırasında diyor nasıl sıraya
Neye göre gönderi oluyor ki Aca enparalı biri envoy havale ile yatıracak envoy otamatik çekim yapanlaramı gönderecek böyleyse saçma bekle babam bekleBende enpara büyük ihtimal ya 3 4 gün daha bekleriz yada ip cakismasi diyip ödemezler enparadan tahminim 500 kişi falan bekliodur işlemde sıra zor gelir