İstediğim gibi paylaşacağımı belirtmek ister, k0pek gibi bonus talep'de olduğunuzu görüntülemekteyim iyi günlerÖmer Bey Sizin Açtiğınız Konulardan Kayıt Olmuyoruz Maalesef Esenlikler Diler Bi Daha Paylaşmamanı Temenni Ederim Saygılar Efenim 🙏
Kardaşım bu konu açılmış zaten başkasinin tüfeğiyle mertlik edilmediğini de ben belirtmek isterimİstediğim gibi paylaşacağımı belirtmek ister, k0pek gibi bonus talep'de olduğunuzu görüntülemekteyim iyi günler
Ve bir kahraman gibi davranmayı ne zaman bırakacaksın?İstediğim gibi paylaşacağımı belirtmek ister, k0pek gibi bonus talep'de olduğunuzu görüntülemekteyim iyi günler
Bilader ne tüfeginden bahsediyorsyn senin konunu görmedim insanlar yararlansın diye actım konuyu site senin mi? İstediğim gibi konu acarım
Açılmıyorki site
AcılıyorAçılmıyorki site
Spin sakla belki yerŞaka gibi ya deneme bonusu olmasa gelmez böyle bi şey asdfasdfa sevinsem mi üzülsem mi ya
Starlight Princess — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Nasıl yapılıyor moruk spin saklamak ne hiçbir bilgim yokSpin sakla belki yer
Kral spin satın al 300-400 liralık Aldıgın gibi ekrandan ve oyundan cık çekim talebi ver paran gelince oyuna gir gelen kazancı çek yalnız yutmaları icin 1 adet para yatırım işlemin olması lazım onu da yerse dene istersen yaniNasıl yapılıyor moruk spin saklamak ne hiçbir bilgim yok
Eyvallah bro sen demeden önce çekim vermiştim ama başka zaman denerimKral spin satın al 300-400 liralık Aldıgın gibi ekrandan ve oyundan cık çekim talebi ver paran gelince oyuna gir gelen kazancı çek yalnız yutmaları icin 1 adet para yatırım işlemin olması lazım onu da yerse dene istersen yani