Meksika'da kapı gibi kasa kuponu yatıyorBn depe azıcık guvndim
Hangi konu kralKonu niye kptıldı 😆😆
Valla ortk 1 tl bile yok olsa sayende bugun köşe olurdukMeksika'da kapı gibi kasa kuponu yatıyor
Senin bu rol az önce yönetim kapattı geri açtıHangi konu kral
Penaltı oldu oda geldi 😂Valla ortk 1 tl bile yok olsa sayende bugun köşe olurduk
Gelmedi kaçırdılar 😂Penaltı oldu oda geldi 😂
Hadi yaPenaltı oldu oda geldi 😂
Geçen 5k aldık gittik kuruşu kuruşuna telefona yatırdık azda olsa biraksaydik iyidi şimdi parasız kaldık kaçırıyoruz hep 😂Hadi ya
Kanki sen gne birşey almşn bnm aldıgım tek şey babayı oldu 😆😆 35k borç var 6.mayısa kadar odemem lazım artık uyku uyuyamıyorumGeçen 5k aldık gittik kuruşu kuruşuna telefona yatırdık azda olsa biraksaydik iyidi şimdi parasız kaldık kaçırıyoruz hep 😂
Ben geçen o 5 k yi 90 TL ile 4 saatte aldımKanki sen gne birşey almşn bnm aldıgım tek şey babayı oldu 😆😆 35k borç var 6.mayısa kadar odemem lazım artık uyku uyuyamıyorum
Şaka yapıyrsn bundan sonra vazgclmzmsin o zaman 😆 pazartesi bayram param yatck 1.6k yardım et borcu kaptm en az 2k da sana atarmBen geçen o 5 k yi 90 TL ile 4 saatte aldım
İşte o şans her zaman olmuyor günümü yakalamam lazımŞaka yapıyrsn bundan sonra vazgclmzmsin o zaman 😆 pazartesi bayram param yatck 1.6k yardım et borcu kaptm en az 2k da sana atarm
Valla Bn bklerm gununu sıkıntı yok 6 mayısa kadar gunumu var 😆İşte o şans her zaman olmuyor günümü yakalamam lazım