- 5,561
- 10,007
- 113
Aksama kadar açıktı almadın mı manu zoraki geldi ama.geldi genedeTebrikler
Aksama kadar açıktı almadın mı manu zoraki geldi ama.geldi genedeTebrikler
kaçırdık sağlık olsun takipteyimAksama kadar açıktı almadın mı manu zoraki geldi ama.geldi genede
Bayadır yokmusun ben mi göremiyorum seni dost keyifler yerindedir inskaçırdık sağlık olsun takipteyim
Aldım onu ya 8 oran 200 beklemedeTebrikler betsmoveda tam sana gore nba üst var bak istersen
Hadi bol sansAldım onu ya 8 oran 200 beklemede
Tbrkler mert bu direkt cekilebilirmi çevrimi varmi
Direk cekimli ana para ile bonussuz aldimTbrkler mert bu direkt cekilebilirmi çevrimi varmi
Bugünkü maçlar cacık bro hiç belli olmazlar ağır favori olan taraf olunca bn o maça bulasmiyom pekTebrikler betsmoveda tam sana gore nba üst var bak istersen
Valla aq kupon yapayım diyorum neyse bi dedeye selam verelim diyoruz domaltıp gönderiyor 😂😂Ben 1kyı bu saatte akşamki maçlara bağlamam bekleyemem o kadar ya
Reis hsngisi cacık değil kiBugünkü maçlar cacık bro hiç belli olmazlar ağır favori olan taraf olunca bn o maça bulasmiyom pek
O zaman iyiymiş bnde dusundumde para yokdu anasını satimDirek cekimli ana para ile bonussuz aldim
Sihirli cümleyi kurdum ben akşam bekleyememAksama kadar açıktı almadın mı manu zoraki geldi ama.geldi genede
Ben zaten taraf bahsini oldum olası sevmiyorum da şu 2 farklı öne geçme dalgası ile deniyor bazenBugünkü maçlar cacık bro hiç belli olmazlar ağır favori olan taraf olunca bn o maça bulasmiyom pek
Alinir gibi 200 e 1600 gitsede 200 gidecekBugünkü maçlar cacık bro hiç belli olmazlar ağır favori olan taraf olunca bn o maça bulasmiyom pek
Bunada bol sansBeklemek güzeldir bak eurolig tüm maçların olduğu kombine attım salıdan şu baskonia 163 olursa 5 te 5 olucak digerleri üst oldu zaten ral ile Bayern
Ekli dosyayı görüntüle 678416