- 11,637
- 7,346
- 113
Parası iyiyse bizde açakbrazzers bilgilerimi yolladım kabul edilirse mesleğimin ne olacagı belli soylemeye gerek yok
Parası iyiyse bizde açakbrazzers bilgilerimi yolladım kabul edilirse mesleğimin ne olacagı belli soylemeye gerek yok
Ne açacagına dikkat et dostParası iyiyse bizde açak
Kafası hariç 20 cm var mi dostParası iyiyse bizde açak
Yok ben diyer şekilde üyelik açacamKafası hariç 20 cm var mi dost
Maraba yız dayimBen nakliyat taşıma hizmetiEkli dosyayı görüntüle 230441
Ne tür üyelik dost geveleme net konuşYok ben diyer şekilde üyelik açacam
Tuttu tabi tost dağıtım yaptıkKupon noldu tost tuttumu değişik tostum benim
Bizim pay nerde tost makinasıTuttu tabi tost dağıtım yaptık
Helal Olsun DostumMakine bakım teknisyeniyim. Hemde işine en aşık olanından 😍
Dağıtım mi Yaptık Allah Allah Hiç Hjssetmedik Biz DostTuttu tabi tost dağıtım yaptık
Meblağ küçüktür büyük olsa hissederdin 😅Dağıtım mi Yaptık Allah Allah Hiç Hjssetmedik Biz Dost
İdeal hayat biçimi 🤣 SSK yı sponsorlar mi ödüyor dost 😁 sonuçta bir yerde emeklilik sart3 senedir çalışmayı bıraktım hayatımı idame ettirecek kadar kumar oynuyorum yeri geliyor altından kalkamayacağım borçlara giriyorum ama yine de bir şekilde kazanıp borçlarımı kapatıyorum bu süre içinde kira ve diğer bütün masraflarımı kumardan alıyorum bu aralar 8-9 k kazanmam lazım ki borçlarımı ödeyebileyim yoksa mecburen bırakcam kumarı kendime sözüm var artık geçinemediğimi farkedersem kumarı bırakır düzenli olarak 150 tlye amelelik yaparım
TovbestationMeblağ küçüktür büyük olsa hissederdin 😅
Idolümsum Dostum Helal olsun Sana3 senedir çalışmayı bıraktım hayatımı idame ettirecek kadar kumar oynuyorum yeri geliyor altından kalkamayacağım borçlara giriyorum ama yine de bir şekilde kazanıp borçlarımı kapatıyorum bu süre içinde kira ve diğer bütün masraflarımı kumardan alıyorum bu aralar 8-9 k kazanmam lazım ki borçlarımı ödeyebileyim yoksa mecburen bırakcam kumarı kendime sözüm var artık geçinemediğimi farkedersem kumarı bırakır düzenli olarak 150 tlye amelelik yaparım
Ulen Ömer sende kadim dostum Maho gibi sendede bi ince sahtekarlık var gibiTuttu tabi tost dağıtım yaptık
İşteyim yoksa konum ister iki sohbetin belini kırmaya gelirdim. Afiyet olsun ☺Çay War İçerseniz Beyler Buyrun Taze Yeni Demledim