- 903
- 254
- 63
Ferdi yapma koçum efendi ol boşver metin fix mi atıyoruz muhabbet edenlere de 50 tl demiştinSenle alakalı değil dost ferdi genelde kendinden başka kazanan kimseyi sevmez
Ferdi yapma koçum efendi ol boşver metin fix mi atıyoruz muhabbet edenlere de 50 tl demiştinSenle alakalı değil dost ferdi genelde kendinden başka kazanan kimseyi sevmez
Koç'un dediğin adam eline bir çocuk verir ikile git milleti dolandir engelle sonraFerdi yapma koçum efendi ol boşver metin fix mi atıyoruz muhabbet edenlere de 50 tl demiştin
Yazdım reıs 08.20 de dıye
Sen her zaman bir nunarasin dostKazandık mi dostlar
Tebrikler dost bol kazançlar dilerimTebrikler Metin Hoca 👏👏✅İkimizin de beti kazandı
Tşkler sanada tebrikler reısTebrikler Metin Hoca 👏👏✅İkimizin de beti kazandı
Sanada tebrikler dost su kazamanayan iki arkadasada sen sigara parası at dost zekâtın olsunTebrikler Metin Hoca 👏👏✅İkimizin de beti kazandı
Lan tam iban ısteyecektım 150 atcaktım sana dolandırıcıymıs adamSenide kerhaneye satıp demiştim burası kadınn koruma yurdu diye nasıl dolandırdım ama senide demi
Ridvana atLan tam iban ısteyecektım 150 atcaktım sana dolandırıcıymıs adam
Beşiktaş Hocam attı ya Metin Hoca sana .Sen ne sigarasi içiyorsun böyle bitmiyor bütçesi 🤠Sanada tebrikler dost su kazamanayan iki arkadasada sen sigara parası at dost zekâtın olsun
Bizden bahsediyor dost 😁😁Beşiktaş Hocam attı ya Metin Hoca sana .Sen ne sigarasi içiyorsun böyle bitmiyor bütçesi 🤠
banada atabilirRidvana at
Gerek yok kesen dolsun yeter bize şuradaki iki goygoyu ciddiye alan buranın sanal ortam olduğunu anlamayan dengesizler varLan tam iban ısteyecektım 150 atcaktım sana dolandırıcıymıs adam
küba prosu özel getirtiyoruz yurt disindanBeşiktaş Hocam attı ya Metin Hoca sana .Sen ne sigarasi içiyorsun böyle bitmiyor bütçesi 🤠