- 13,418
- 8,911
- 113
Konuda gırgıra devam beyler
Tamam az önceki yalandı itiraf ediyorum ama şimdikini takip etcem. Napim olm internetim yavaş bilgisayarım kelepir donuyo sürekli.Boş yapma hadi yalandan yan sekmeden maçı izliyorum totemi yap
bilgisayar kaça gider senin katlar yenisini alırızTamam az önceki yalandı itiraf ediyorum ama şimdikini takip etcem. Napim olm internetim yavaş bilgisayarım kelepir donuyo sürekli.
Bu olur inşallah ya
Bunu da satayım dünyadan haberimiz olmasın . Akıllı telefon yok kontör yok bi bu var labilgisayar kaça gider senin katlar yenisini alırız
Tamam getirelim bunu beyler 4 ümüze 200 er ateşleyecekmiş
Bol şanslar
4 kişiyiz 100 ere talibiz canım benimGelirse 5 kişiye 80 tl
İlk ben beğendim . Umarım kazanacağız bol şansGelirse 5 kişiye 80 tl
ooo hemen getirelim mehmetGelirse 5 kişiye 80 tl
katlarız rahat ol sen bize güvenmiyon muBunu da satayım dünyadan haberimiz olmasın . Akıllı telefon yok kontör yok bi bu var la
Sana değil krupiyeye güvenmiyorum . Guerra dedi içki şişeleri para ediyomuş ben bilmiyodum 70 80 şişe çıkar onları okutalımkatlarız rahat ol sen bize güvenmiyon mu
Tabi ediyor 70 80 tane şişe 150 lira paradan aşağı yapmaz koş sat hemenSana değil krupiyeye güvenmiyorum . Guerra dedi içki şişeleri para ediyomuş ben bilmiyodum 70 80 şişe çıkar onları okutalım
bi yolunu bu gece bulmamız lazım canıma tak etti artık 200 300 lerSana değil krupiyeye güvenmiyorum . Guerra dedi içki şişeleri para ediyomuş ben bilmiyodum 70 80 şişe çıkar onları okutalım