- 10,235
- 2,362
- 113
bol şans kardeşim gelsin kuponunGelirse 5 kişiye 80 tl
bol şans kardeşim gelsin kuponunGelirse 5 kişiye 80 tl
Real gelirse diğerleri de gelir gibi . Sadece ondan çekiniyorum3 de sıfır yapabiliriz haberiniz olsun ama Real bence kg olur
3te 3 won gelecek kotu dusunmeyelım3 de sıfır yapabiliriz haberiniz olsun ama Real bence kg olur
Barış abi vallahi çok deli para ediyor bak Senin evde harbiden sağlam şişe varsa okutalım onları dSana değil krupiyeye güvenmiyorum . Guerra dedi içki şişeleri para ediyomuş ben bilmiyodum 70 80 şişe çıkar onları okutalım
Teşekkürler kardeşimIns gelir dost
Rica ederim kardesim ne demekTeşekkürler kardeşim
Dead or alive 2 nin kocasından bahsediyosun elbette dağıtacakAdamın harbiden gözü gönlü zengin 400 dağıtıcak helal olsun
Slotu bıraktınmı artık spor bahsınemı basladın3 de sıfır yapabiliriz haberiniz olsun ama Real bence kg olur
O şişelerle ne yaptığı da önemli tabi evde 70 80 şişe varsa ben bunda Bi iş ararımBarış abi vallahi çok deli para ediyor bak Senin evde harbiden sağlam şişe varsa okutalım onları d
Başarılar dostGelirse 5 kişiye 80 tl
Ahahahahaha sesli güldüm vallahiO şişelerle ne yaptığı da önemli tabi evde 70 80 şişe varsa ben bunda Bi iş ararım
Olm bira şişesi değil rakı viski şişesini kim alsın yalnışın var seninBarış abi vallahi çok deli para ediyor bak Senin evde harbiden sağlam şişe varsa okutalım onları d
Slotu bıraktınmı artık spor bahsınemı basladın
Ooo bide daha büyük şişeler hayırlı işler barış beyOlm bira şişesi değil rakı viski şişesini kim alsın yalnışın var senin
Balkona koyyuyorum dekor amaçlı , evin karşısında kız yurdu var beğenen el sallıyo anladınO şişelerle ne yaptığı da önemli tabi evde 70 80 şişe varsa ben bunda Bi iş ararım