şişelerle selfiemi yoksa yok canım daha nelerO şişelerle ne yaptığı da önemli tabi evde 70 80 şişe varsa ben bunda Bi iş ararım
şişelerle selfiemi yoksa yok canım daha nelerO şişelerle ne yaptığı da önemli tabi evde 70 80 şişe varsa ben bunda Bi iş ararım
Asıl o para ediyor abi bira şişesi ufak paralar dOlm bira şişesi değil rakı viski şişesini kim alsın yalnışın var senin
Komik değildiBalkona koyyuyorum dekor amaçlı , evin karşısında kız yurdu var beğenen el sallıyo anladın
Espri yapmadım Erhan gelicek beraber yicez ekmeğini selfie atarız artıkKomik değildi
O videoda gördüğün kazançlar zaten bu adama aitŞu lil devil oyunu galiba, bonusundan hiç videolardaki gibi kazanç aldınmı
Kim alıyo kime satcazAsıl o para ediyor abi bira şişesi ufak paralar d
Geçen geceki enerjinle devam ediyosun bu geceyedeO videoda gördüğün kazançlar zaten bu adama ait
Tabiki son gazGeçen geceki enerjinle devam ediyosun bu geceyede
var bi hayalimiz boş adam mı sandınEspri yapmadım Erhan gelicek beraber yicez ekmeğini selfie atarız artık
Rollden sonra netten bakayım abi Ispartada kim alıyormuş Ama bir çok kişi arıyordur çok değer veriyorlar şişelereKim alıyo kime satcaz
Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii. İspata gerek yok bilen biliyo zatenvar bi hayalimiz boş adam mı sandın
bizi bilen bilir...
Çöz şu işi de satıp roll yapalımRollden sonra netten bakayım abi Ispartada kim alıyormuş Ama bir çok kişi arıyordur çok değer veriyorlar şişelere
60 kusuşa 700 temiz 2. Stunda wild olsaymış 12x 1. 2.en kötü 5x, 6x olsa güzel vericekmiş, bu oyunuda oynamayı istiyodum bulamadım sitelerde dost hangi siteden oynuyosun
Hayranım kankaTabiki son gaz