- 1,971
- 1,485
- 113
Aynen sanal market veya normal migros alabilion ne istiosan sonra odedikce limit artacakmis ben dün öyle yaptım aldim yiyecek içecek sigaraKabul olmuşmu bu şimdi sizce arkadaşlar
Aynen sanal market veya normal migros alabilion ne istiosan sonra odedikce limit artacakmis ben dün öyle yaptım aldim yiyecek içecek sigaraKabul olmuşmu bu şimdi sizce arkadaşlar
Evet migrostan alışveriş yap fişi gönder artık para gonderebilirsin ve limitine artarKabul olmuşmu bu şimdi sizce arkadaşlar
Nasıl yani banka hesabına gönderilebiliyor mu hazır limitEvet migrostan alışveriş yap fişi gönder artık para gonderebilirsin ve limitine artar
Evet aynen ama ilk başta bir alisveris yapacanki imzalı fişi onlara gönderiyor sonra açıyorlarNasıl yani banka hesabına gönderilebiliyor mu hazır limit
Nasıl yani banka hesabına gönderilebiliyor mu hazır limit
Kabul olmuş alışveriş yapabilirsinKabul olmuşmu bu şimdi sizce arkadaşlar
sanal marketten alisveris yaptik fisi imzaladim kabul etmediler sorun ne kral?Evet aynen ama ilk başta bir alisveris yapacanki imzalı fişi onlara gönderiyor sonra açıyorlar
Sanal marketten alışveriş yapmadım daha daha doğrusu daha alisveris bile yapmadım sistemde öyle diyordusanal marketten alisveris yapip imzali fisi kabul olan var mi dostlar?
sagol dostumSanal marketten alışveriş yapmadım daha daha doğrusu daha alisveris bile yapmadım sistemde öyle diyordu
Yukarıdaki yazıda öyle diyor migros kasalarindasanal marketten alisveris yapip imzali fisi kabul olan var mi dostlar?
musteri temsilcisiyle gorustum migros magazasinda karekodla alisveris yapip uzerinde yasal metin bulunan belgeyi imzalayip yuklememiz gerekmis.Yukarıdaki yazıda öyle diyor migros kasalarinda
Ne kadar sürüyor imzayi gönderdikten sonra onaylanmasiEvet aynen ama ilk başta bir alisveris yapacanki imzalı fişi onlara gönderiyor sonra açıyorlar
Hemen yada 48 saatte onaylaniyorNe kadar sürüyor imzayi gönderdikten sonra onaylanmasi
Aynen dost bende öyle tahmin etmiştim sağolasın aydınlattığı icinmusteri temsilcisiyle gorustum migros magazasinda karekodla alisveris yapip uzerinde yasal metin bulunan belgeyi imzalayip yuklememiz gerekmis.
rica ederim dostAynen dost bende öyle tahmin etmiştim sağolasın aydınlattığı icin
Teşekkürler ustadKabul olmuş alışveriş yapabilirsin
Sen yapmismiydin seninki ne kadar sürdü meselaHemen yada 48 saatte onaylaniyor
Benim ki az önce onaylandı ama hazir limitle ibana transfer yapılamıyor galiba 0 gozukuyor bakiyeHemen yada 48 saatte onaylaniyor