- 177
- 19
- 18
O ara ben kapattım çay içiyordumHahaha ilk 00.00 da baglanan bendim
kardeş ben 00:00 oldu bağlandım 63 sıradaydım sen düşünSaat tam 00.00 da baglandım ilk isteyenlerdenim 15 dk geçti tık yok
ya aq bırakın şunu zırt pırt bağlanıp durmayın da size cevap yazana kadar bonus işlerini görsünler yok bumu yok şumu bekle lan işte sinirlendirmeyin beniEğer yatırımı olmayana vermiyorlarsa böyle bayram bonusunun ta.. karşılarında çocuk mu var adam akıllı açıklama yapmiyorlar
Eklenen var mı ki acabakardeş ben 00:00 oldu bağlandım 63 sıradaydım sen düşün
Hahahaha aynen öyle katılıyorum23.59 baganıp canlı ıcınde bekledım ben .
bok sen ılk baglandın..
bu arada bu sıteden deneme bonusu alıp baska ıslemı olan bı elın parmaklarını gecmez
dara dara da dets dı mathı fakıO ara ben kapattım çay içiyordum
Amk malı ssen köpek misin kemik attım ortaya atladın hemen it ben ilk bağlandım bonus talebi verdim ne yazdım da saçma sapan yorum yapıyorsun beyinsiz veletya aq bırakın şunu zırt pırt bağlanıp durmayın da size cevap yazana kadar bonus işlerini görsünler yok bumu yok şumu bekle lan işte sinirlendirmeyin beni
bu forumda veletin işi yok ilk bağlandın eferim sanaAmk malı ssen köpek misin kemik attım ortaya atladın hemen it ben ilk bağlandım bonus talebi verdim ne yazdım da saçma sapan yorum yapıyorsun beyinsiz velet
ben zamanında yatırım yapmıstım23.59 baganıp canlı ıcınde bekledım ben .
bok sen ılk baglandın..
bu arada bu sıteden deneme bonusu alıp baska ıslemı olan bı elın parmaklarını gecmez
Kaçta istemiştim bn 00.00 da istedim tık yokbeyler benim bonus yuklenmis simdi
00.01 de baglandim 10 kisi vardi hemen baglandim 5 dk once yuklenmis kardeşimKaçta istemiştim bn 00.00 da istedim tık yok