Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Piyango Parasıyla Ne Yapılır

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,298
3,260
113
çıkarsa aylık faiziyle bile geçinirsin, beni milyonlar kesmez diyorsan bets10 tempobet gibi sağlam bürolara yatır dost :D

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Milyonluk hayal kuruyorsun 50k atıp 100k cekemiyosun yazik
Hayal değil reis aklımdaki planlar garanti gibi birşey bu konuyu 1 ocak 'ta hortlatacam bekleyin görün birde 50k 100k bunları sitelere yedirmek yerine burada çekiliş yaparım sitede zevkine 1k 2k yatırım ile zaman geçiririm nasılsa paranın faizi herturlu yeter

cahit202020

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
70
28
Beyler hiç bir masraftan kaçmadım gittim çeyrek bilet aldım büyük ihtimal bana çıkacak şimdiden hayırlı olsunları alabilirim

Bunun vergisi falan varmı bir de banka faizleri nedir 3-4 parçaya bölüp farklı bankalarda farklı tarihlere faize yatırıp her hafta belirli bir miktar maaş almayı düşünüyorum ayrıca burada bol bol çekiliş yaparım birinin faizi ile geriye kalan 2-3 milyon ile Ne iş yapabilirim

Bir de şöyle piyango dan sonra sitelere 2k 3k yatırım yaparım sağlam site de önerin
İki yıldır ikramiye kazanan ortada yok .
Tüpçü aldığından beridir kimse kazanmıyor ve hileler had safhada . Kimseye çıktığı yok .
Resmen yasal dolandırıcılık .
İnanmayın , almayın aldırmayın .

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,692
79,437
113
Hayal değil reis aklımdaki planlar garanti gibi birşey bu konuyu 1 ocak 'ta hortlatacam bekleyin görün birde 50k 100k bunları sitelere yedirmek yerine burada çekiliş yaparım sitede zevkine 1k 2k yatırım ile zaman geçiririm nasılsa paranın faizi herturlu yeter
Ben ikna oldum paranin hayrını gör simdiden

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
çıkarsa aylık faiziyle bile geçinirsin, beni milyonlar kesmez diyorsan bets10 tempobet gibi sağlam bürolara yatır dost :D
Yok ya paramı car cur etmem 4 farklı bankaya 5 milyondan yatırdım mi her ay faizle burada bir 10k dağıtırım 1k siteye zaman geçirmeye geri kalanlada geçinirim bi 5 milyon çevreme dağıtrım zaten

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
İki yıldır ikramiye kazanan ortada yok .
Tüpçü aldığından beridir kimse kazanmıyor ve hileler had safhada . Kimseye çıktığı yok .
Resmen yasal dolandırıcılık .
İnanmayın , almayın aldırmayın .
Bu sene canlı yapılıyor bana çıkacak kesin bilgi rüyamda aksakallı dedemi gördüm

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
haha dayım geçen sene 1000 tane çeyrek bilet aldı en yüksek 10 bin lira çıktı bu yıl kaç tane alacak onu merak ediyorum

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
haha dayım geçen sene 1000 tane çeyrek bilet aldı en yüksek 10 bin lira çıktı bu yıl kaç tane alacak onu merak ediyorum
Sans işi bu tamamen 5 dakika da alt oynadığım maç 22 dakika da 3-1 olmuştu yani 10.000 bile alsa benim 1 bilete çıkacak farketmiyor