Denedim olmadı
Allah razı olsun canım kardeşim çok güzel aydınlattın bizi sagolDenedim olmadı
400 lira yatırım istiyorAllah razı olsun canım kardeşim çok güzel aydınlattın bizi sagol
200 kac yap diyor peki kanka400 lira yatırım istiyor
Kanka 400 TL yatırım istiyorAllah razı olsun canım kardeşim çok güzel aydınlattın bizi sagol
Kanka yatırım isdiyor de 200 başta verip şunu yap bunu yap demiyormu şart olarak yaniKanka 400 TL yatırım istiyor
İlk etapta 1.8 oran tekli maç ile oyna sonra 1k yap diyor sonra da 400 TL yatırım yap onu çevir diyor en fazla 1 k çekim yapabilirsinKanka yatırım isdiyor de 200 başta verip şunu yap bunu yap demiyormu şart olarak yani
Kanka gider 400 2 oran 800 yapar 1000 çekmem 800 çekerim gerek yokki kankim benimİlk etapta 1.8 oran tekli maç ile oyna sonra 1k yap diyor sonra da 400 TL yatırım yap onu çevir diyor en fazla 1 k çekim yapabilirsin
Kanka yatırım yapmadan çekimi yapamazsınız... Ya da ben senin ne demek istediğini anlamadımKanka gider 400 2 oran 800 yapar 1000 çekmem 800 çekerim gerek yokki kankim benim
Diyorum ki cigerim 400 ana paramı gider 2 oran bulup 800 yaparım hiç bunlara gerek kalmazKanka yatırım yapmadan çekimi yapamazsınız... Ya da ben senin ne demek istediğini anlamadım
Heh bende onu diyorum zaten bu siteye değmez sabah ki gibi Bi site yakalasak yeterDiyorum ki cigerim 400 ana paramı gider 2 oran bulup 800 yaparım hiç bunlara gerek kalmaz
Ana paraya çöküyor he bidedolandırıcı sadace yatırım alıyor çekim yok
Sabah ki siteden 500 ü çektim. Şimdi onu 1500 yaptım. Bugün benim kumar biter. Darısı yarının başına diyelimHeh bende onu diyorum zaten bu siteye değmez sabah ki gibi Bi site yakalasak yeter
Harbiden kanka sabah antibiyotik gibi geldi show bahıs yaHeh bende onu diyorum zaten bu siteye değmez sabah ki gibi Bi site yakalasak yeter