- 5,654
- 5,012
- 113
+ @wasil sende varsın 6kişi yaptık kimsenin gönlü kırılmasınkişi başı 100tl olsun 5 kişi olsun diye düşündüm
+ @wasil sende varsın 6kişi yaptık kimsenin gönlü kırılmasınkişi başı 100tl olsun 5 kişi olsun diye düşündüm
Ayran geri gelsin o zaman kesene bereket+ @wasil sende varsın 6kişi yaptık kimsenin gönlü kırılmasın
Kesene bereket@drogba6 ödülleri dağıtır mısın ? herkes razı ise drogbaya gönderim o dağıtsın ?
Şansın daim olsun dostSabah uyandım 1xbete girdim çark verdim 74tl çıktı 5maça kupon yaptım 1k geldi 1kyi da 5k yaptık olunca oluyor şimdi 5k yi örnek 10k yapamyız bu illet böyle birşey
Yapar yapar hemde hakkıyla yapar@drogba6 ödülleri dağıtır mısın ? herkes razı ise drogbaya gönderim o dağıtsın ?
Lazligim tutar diye korkmuyor musunuz 🤣Yapar yapar hemde hakkıyla yapar
La senin daşdaşın yeter sendende korkarsak vay halimize ki tutarsada helal olsunLazligim tutar diye korkmuyor musunuz 🤣
@drogba6 payfixin ibanını ilet sana zahmet öyle gönderim para kesmesindrogba payfix ibanını iletir misin özelden
Ayran içelim ama ayrı düşmeyelim 🤣La senin daşdaşın yeter sendende korkarsak vay halimize ki tutarsada helal olsun