- 26,469
- 28,189
- 113
V
Ekli dosyalar
-
240.9 KB Görüntüleme: 57
-
240.9 KB Görüntüleme: 55
-
240.9 KB Görüntüleme: 56
gollllllllllllllllllllllll 6 dakikada geldi kuponşimdi aldık ve polonya senegal maçına dakika 80 de 2.5 üst dedik hadi bakalım
35 tl kazanmıştım freebet ile.çevrimi 20 kat yani 700 tl idi.şuan bakiyem 410 tl ve çevrimin bitmesine 100 tl kaldı.en kötü ihtimalle 310 tl bakiye ile çevrim bitmiş olacak.bilen bir arkadaş cevap versin lütfen.bu bonustan maximum kazanç nedir 100 mü 200 mü sınırsız mı?sınırsızsa ilk doğru yorum yazana 50 tl yollayacağım.( çekim olursa tabii)( çekim sınırlıysada bi 20 lik çalışır)gollllllllllllllllllllllll 6 dakikada geldi kupon
Sınırsız belge yollayacan bitiyor35 tl kazanmıştım freebet ile.çevrimi 20 kat yani 700 tl idi.şuan bakiyem 410 tl ve çevrimin bitmesine 100 tl kaldı.en kötü ihtimalle 310 tl bakiye ile çevrim bitmiş olacak.bilen bir arkadaş cevap versin lütfen.bu bonustan maximum kazanç nedir 100 mü 200 mü sınırsız mı?sınırsızsa ilk doğru yorum yazana 50 tl yollayacağım.( çekim olursa tabii)( çekim sınırlıysada bi 20 lik çalışır)
kimlik ön arkalı+ikametgah isityor diyte biliyorum35 tl kazanmıştım freebet ile.çevrimi 20 kat yani 700 tl idi.şuan bakiyem 410 tl ve çevrimin bitmesine 100 tl kaldı.en kötü ihtimalle 310 tl bakiye ile çevrim bitmiş olacak.bilen bir arkadaş cevap versin lütfen.bu bonustan maximum kazanç nedir 100 mü 200 mü sınırsız mı?sınırsızsa ilk doğru yorum yazana 50 tl yollayacağım.( çekim olursa tabii)( çekim sınırlıysada bi 20 lik çalışır)
Kardeşim aynen kesin istiyor çekimlerde 5 iş günü içinde onaylaniyor diye biliyorumkimlik ön arkalı+ikametgah isityor diyte biliyorum
5 işgünü nedir yahu ciddi misinKardeşim aynen kesin istiyor çekimlerde 5 iş günü içinde onaylaniyor diye biliyorum
Dostum çevrime nekadar kaldığını sor canlı desteğe çünkü bı ara bende 150 çevrime kaldı diye bağlandım canlı destek 4700 TL'lik çevriminiz kaldı diyince site beş para etmez anladım bets10 taklit ediyor ama çöp bakiyeni 500ü aşma ödeme sıkıntısı yaşarsın35 tl kazanmıştım freebet ile.çevrimi 20 kat yani 700 tl idi.şuan bakiyem 410 tl ve çevrimin bitmesine 100 tl kaldı.en kötü ihtimalle 310 tl bakiye ile çevrim bitmiş olacak.bilen bir arkadaş cevap versin lütfen.bu bonustan maximum kazanç nedir 100 mü 200 mü sınırsız mı?sınırsızsa ilk doğru yorum yazana 50 tl yollayacağım.( çekim olursa tabii)( çekim sınırlıysada bi 20 lik çalışır)
Evet dostum bets10 taklit ediyor ama 3.günde öderler5 işgünü nedir yahu ciddi misin
bu betson sitesinin yavrusu mu yan sanayisi mi yani yoksa taklitçisi mi?Evet dostum bets10 taklit ediyor ama 3.günde öderler
Kardeşim bu siteye herkes eniyi site diye yalandan reklamlar yapıyor ama emin ol en berbat sitelerden biribu betson sitesinin yavrusu mu yan sanayisi mi yani yoksa taklitçisi mi?