- 2,561
- 3,495
- 113
Betebetse 0 sıkıntı güle güle harca dost
Kesin vip üye.Baskan vip misin burda yoksa bu paraları ödeyen siteler 3 5 tane onlarda da 2 3 kere öder
dostum betebetin sahte siteleri var çok fazla orda tokatlanıp şikayet açıyorlar ben 7-8 senedir oynuyorum açıkcası sadece betebet değil pulibet piabet betebet 3ünde oynuyorum pronet altyapı tercih ediyorum betco'dada illaki iyi siteler vardır ama en kralı dedikleri sitelerde 30k 40k oldugunda hep sorun yaşadım betcoda birkere bile sorunsuz iş yapamadık.Betcodan paranı alman için 50 tane foruma konu açıcan tehdit edicen o bu anca oyle yüksek miktarlarda he oyle 100 tl 200 tl bin tl 5 bin tl öderler onda sıkıntı yok ama mevzu o degıl benceBaskan bu sitenin bi ara bir iki yerden şikayetini görmüştum herhalde bu arkadas vip
pronet bir mail ile yola geliyor üstad haklısın. en sağlam alt yapı bencee dedostum betebetin sahte siteleri var çok fazla orda tokatlanıp şikayet açıyorlar ben 7-8 senedir oynuyorum açıkcası sadece betebet değil pulibet piabet betebet 3ünde oynuyorum pronet altyapı tercih ediyorum betco'dada illaki iyi siteler vardır ama en kralı dedikleri sitelerde 30k 40k oldugunda hep sorun yaşadım betcoda birkere bile sorunsuz iş yapamadık.Betcodan paranı alman için 50 tane foruma konu açıcan tehdit edicen o bu anca oyle yüksek miktarlarda he oyle 100 tl 200 tl bin tl 5 bin tl öderler onda sıkıntı yok ama mevzu o degıl bence
agam 30 kere etiketleme adamların işi vardır gelir ne bu acele
Sen bu işin profu olmuşsundostum betebetin sahte siteleri var çok fazla orda tokatlanıp şikayet açıyorlar ben 7-8 senedir oynuyorum açıkcası sadece betebet değil pulibet piabet betebet 3ünde oynuyorum pronet altyapı tercih ediyorum betco'dada illaki iyi siteler vardır ama en kralı dedikleri sitelerde 30k 40k oldugunda hep sorun yaşadım betcoda birkere bile sorunsuz iş yapamadık.Betcodan paranı alman için 50 tane foruma konu açıcan tehdit edicen o bu anca oyle yüksek miktarlarda he oyle 100 tl 200 tl bin tl 5 bin tl öderler onda sıkıntı yok ama mevzu o degıl bence
Sürekli etiketleme yapmana gerek yok adamların işi olabilir 1 kere etiket yapılır kupon kaçta kazanmış yazılır beklenir dost
Aynen sen secip verebilirsin cekilis konusu degilarkadaşlar ben kuponu paylaşırken çekiliş mevzusunu yazmadığım için kurallara uygun olmayacak sanırım ya @Shellac
Reis liste kasaturayla baslayip gokcenle bitiyor olursa olur olmazsa gule gule harca . Ama betebet cok guven vermedi be reis umarim alrsn skntisizarkadaşlar ben kuponu paylaşırken çekiliş mevzusunu yazmadığım için kurallara uygun olmayacak sanırım ya @Shellac
Başıda burda olanlara ver dost bizlereteşekkürler arkadaşlar @Shellac 5 kişiye 300 er tl çekilişi yaparmısın
Hangi site bu dost
👍👍arkadaşlar ben kuponu paylaşırken çekiliş mevzusunu yazmadığım için kurallara uygun olmayacak sanırım ya @Shellac
Cekilis konusu degil ki kendin secebilirsinteşekkürler arkadaşlar @Shellac 5 kişiye 300 er tl çekilişi yaparmısın
Dogrudur baskan bende pronetin şeyini sevmiyorum bazı maçlara 0.5 ust almıyorlar 1.5 üsten baslatiyorlat falan ortalama ben 1 seneden beri pronetr yatirimi bıraktımdostum betebetin sahte siteleri var çok fazla orda tokatlanıp şikayet açıyorlar ben 7-8 senedir oynuyorum açıkcası sadece betebet değil pulibet piabet betebet 3ünde oynuyorum pronet altyapı tercih ediyorum betco'dada illaki iyi siteler vardır ama en kralı dedikleri sitelerde 30k 40k oldugunda hep sorun yaşadım betcoda birkere bile sorunsuz iş yapamadık.Betcodan paranı alman için 50 tane foruma konu açıcan tehdit edicen o bu anca oyle yüksek miktarlarda he oyle 100 tl 200 tl bin tl 5 bin tl öderler onda sıkıntı yok ama mevzu o degıl bence