Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Moral Durumunuz Nasıl?

Moraliniz Nasıl Arkadaşlar Bu Aralar?

• Kötüden bile kötü

Kullanılan: 68 57.6%
  • İdare Eder

Kullanılan: 17 14.4%
  • Gayet İyi

Kullanılan: 5 4.2%
  • Bana İlişmeyin Fazla Kafam Çok Bozuk 😁

Kullanılan: 19 16.1%
  • 10 numara 5 yıldız (yehuu) 😂

Kullanılan: 9 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    118

Dream00

👑 ғᴏʀᴜᴍ ʙᴀʜɪs ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ ᴋᴜʀᴜʟᴜ ᴜ̈ʏᴇsɪ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
239
43
Itemci
Dost telefondan çok zor 1m parayı 250tlye hangi mal alır acaba
Itemci.com a gir mobile2 yaz arama yerine ilanları gör satilmasa herkes ilan koymaz ve sana sattığımız ürünleri de gösteririm ben 1gunde farm yaparak kasıyorum satması en basiti

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
4,964
113
an itibariyle hayatımdaki yaşadığım en dip durumdayım insanlar çıkarcı ve paraya tapıyor bunu anladım moralim hiç kalmadı ne yapsam boşa olcak bu saatten sonra

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,122
7,186
113
an itibariyle hayatımdaki yaşadığım en dip durumdayım insanlar çıkarcı ve paraya tapıyor bunu anladım moralim hiç kalmadı ne yapsam boşa olcak bu saatten sonra
Hepimiz dipteyiz reis yorma kendini bu kadar herşeyin yoluna girmesini istiyosan bu alemden uzaklasman lazım başka türlü olmuyor hepimiz için bırakmak çok çok zor ama insanda hayat bırakmıyor kendimizi kandiriyoruz sadece

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
4,964
113
Hepimiz dipteyiz reis yorma kendini bu kadar herşeyin yoluna girmesini istiyosan bu alemden uzaklasman lazım başka türlü olmuyor hepimiz için bırakmak çok çok zor ama insanda hayat bırakmıyor kendimizi kandiriyoruz sadece
haklısın...