- 4,251
- 4,313
- 113
OkGecmiş olsun şimdiden
OkGecmiş olsun şimdiden
Yusuf Yusuf son saniyemi bekledin yazmak icin banane kardeş 1 dkda 13 sayı cıktı yatar diye yazdım gelirse ekime gelmezse..
Terbiyesizliğin lüzumu yok sabah sabahYusuf Yusuf son saniyemi bekledin yazmak icin banane kardeş 1 dkda 13 sayı cıktı yatar diye yazdım gelirse ekime gelmezse..
5 saniyede ucluk gelse gorurdun seni hadi h gecelerSon 22 saniyede 5 sayı çıksa bile yatmıyor bu neyin kafası anlamadım. Niye yusuf yusuf edim. Ne biçim insanlar var forumda yaEkli dosyayı görüntüle 198885
Kardeşim afedersin ama bak ağzımı bozmak istemiyorum ama sen neden bokunla kavga ediyorsun derdin ne birader valla çok tuhaf insanlar var yav5 saniyede ucluk gelse gorurdun seni hadi h geceler
La boşver maça alt oynamış herhalde ondan bu gerginliğiKardeşim afedersin ama bak ağzımı bozmak istemiyorum ama sen neden bokunla kavga ediyorsun derdin ne birader valla çok tuhaf insanlar var yav
Utah maçını izler şimdi. Yatarsa gelir ben demiştim der içi soğurLa boşver maça alt oynamış herhalde ondan bu gerginliği
Tebrikler kardeş gelmiş bu
Boşver dost, maç başladı izleyelimUtah maçını izler şimdi. Yatarsa gelir ben demiştim der içi soğur