- 4,251
- 4,313
- 113
İçinden inandığınıza mantıklı geldiğini seçebilirsiniz
Ekli dosyalar
-
110.9 KB Görüntüleme: 22
Gobert çok sıkıntılı bence giannise karşı oynucakİçinden inandığınıza mantıklı geldiğini seçebilirsiniz
Bu yüzden özellikle verdim. Gobert hafife alma atışacaktır mesaj vericektir.😄 bakalim çatır çatır maç olacağı kesin. Ortalaması daha yüksek normalde ama bakalım çekişmeli geçecek o ikili.Gobert çok sıkıntılı bence giannise karşı oynucak
Lan ben bunu 4 dk önce yazmadım ki aw garipBol şanslar
Bol şanslar.İçinden inandığınıza mantıklı geldiğini seçebilirsiniz
🤣🤣 kupon kaybetti 19 saat önceBol şanslar.
Hocam maç dün gece oynandi 🤣🤣Utah 10 ve uzeri fark atar
KesinUtah 10 ve uzeri fark atar
Aha ha ha noldu ynmiştir utahHocam maç dün gece oynandi 🤣🤣
Kusura bakma fazla anlamam.Devam ettiğini sandım.Saglik olsun o zaman.😀😀🤣🤣 kupon kaybetti 19 saat önce
12 sayı farkla evett 😆😆Aha ha ha noldu ynmiştir utah
Benim takımım Charlotte hornetsNba utah chicago waş golden bunkara oynayın bu sene newyork brooklyn digerleri 5 para etmez
New york çok iyi bu sene amaNba utah chicago waş golden bunkara oynayın bu sene newyork brooklyn digerleri 5 para etmez
New chicago brokk favorilerim goldende fena diilNew york çok iyi bu sene ama
Broklynde james halden oynamasa müthiş takım yürüyor sadece koştuğunu görmedim kaç maçtır izliyorum Onun yüzünden sayı atamiyorlar New York çok iyi chicagoyu lonzo ball bozmuş iyi sutor yok şuana kadar izlediğim en iyi oyun newyork ve golden daNew chicago brokk favorilerim goldende fena diil
Katılıorum james tam bi leşBroklynde james halden oynamasa müthiş takım yürüyor sadece koştuğunu görmedim kaç maçtır izliyorum Onun yüzünden sayı atamiyorlar New York çok iyi chicagoyu lonzo ball bozmuş iyi sutor yok şuana kadar izlediğim en iyi oyun newyork ve golden da