- 42,718
- 12,609
- 113
Hadı realll
Pompa bizim işimiz kankaOoo kasimpasalida burada pompaya dewam galiba
maçlar başlayınca içmeye başladım dost kupon yaparken içmem lazımdost vişne suyunun markasını mı değişştirdin naptın
Attır su Perezin takımına artıkPompa bizim işimiz kanka
biz vişne suyunu 3 kere ağza 3 kere burna vermek lazım dost baska turlu olmıcak bu işmaçlar başlayınca içmeye başladım dost kupon yaparken içmem lazım
Öyle olmaz dostmaçlar başlayınca içmeye başladım dost kupon yaparken içmem lazım
10 dk geliyor gol kank rahat ol maci acim geliyorAttır su Perezin takımına artık
Ver bi tarif Umut nasıl yapılır bu iş öğrenelimÖyle olmaz dost
Dayı Sen varken bizim ne hattimize tarif vermek zaten yukarıda Özetini gecmissinVer bi tarif Umut nasıl yapılır bu iş öğrenelim
yok ben denedim onu fitili var diyolar bütün sans deliklerini acıyomusDayı Sen varken bizim ne hattimize tarif vermek zaten yukarıda Özetini gecmissin
InsallahMonc karşı karsiya kacti ama gelicek o bir gol
acil müdahale mangası burda ali 3 diyelim 3 olsunHaydi gelsin artik real prestijini kurtar
Valla pes artık bütün delikleri acanida var yani bir delik açmıyor Domestos yanında halt yemişyok ben denedim onu fitili var diyolar bütün sans deliklerini acıyomus
Tam techizat golll olsun Erhanim : )))acil müdahale mangası burda ali 3 diyelim 3 olsun