- 30,571
- 25,178
- 113
sayendeİyi çekemişsin kardeş
sayendeİyi çekemişsin kardeş
Benım sucum mu la basket olmamasısayende
hayırBenım sucum mu la basket olmaması
Teşekkurler
ben teşekur ederimTeşekkurler
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim bol şans dilerim efendımben teşekur ederim
bol şans
hayır ben teşekkür ederim bol şans dilerim önce ben lütfenRica ederim asıl ben teşekkür ederim bol şans dilerim efendım
Yok lütfen ben bol şans dilemek istiyorum teşekkürler cok naziksiniz sağolun bol şans lütfenhayır ben teşekkür ederim bol şans dilerim önce ben lütfen
Yav sus artıkınYok lütfen ben bol şans dilemek istiyorum teşekkürler cok naziksiniz sağolun bol şans lütfen
Ikinize de cok sans sans bol lutfenYok lütfen ben bol şans dilemek istiyorum teşekkürler cok naziksiniz sağolun bol şans lütfen
peki tamam o zaman teşekkürler bol şansYok lütfen ben bol şans dilemek istiyorum teşekkürler cok naziksiniz sağolun bol şans lütfen
Sağolun bol şans dilerim ayrıca teşekkürlerimi sunarımpeki tamam o zaman teşekkürler bol şans
siz sagolun efendim teşekkşans dilerim bolkürlerSağolun bol şans dilerim ayrıca teşekkürlerimi sunarım
Cok ama cok teşekkürler iyi geceler diler rüyanızın tatlı olmasını temenni ederimsiz sagolun efendim teşekkşans dilerim bolkürler
sizede hayırlı geceler hürmetlerimi sunarım efenim rüyanızda bugün ki maç sonuclarını görmenizi temenni ederim iyi aksamlar tesekkurler gunaydın bol sansCok ama cok teşekkürler iyi geceler diler rüyanızın tatlı olmasını temenni ederim
Kaçma allaha emanet ol gorusuruz teselkur ederım bu guzeo muhabbet içinyeter ben gaçtım